20.05.2024 07:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Басса звинуватили в підкупі мітингувальників

Представники організації малих архітектурних форм заблокували трибуну Київради, вимагаючи відміни рішення Київради про знесення кіосків.

Про це заявила одна з представниць організації на сесії Київради.

\"Будемо говорити потім, а зараз ставимо на голосування скасування двох рішень\", — заявила жінка, після того як Олесь Довгий сказав їй якусь загальну фразу.

В це й час  трибуну оточили інші працівники МАФ — близько 30 осіб — які прийшли на сесію. Вони нагадали, що зранку представниця БЮТ Меліхова вже внесла таку постанову.

\"Голосуйте — і народ розійдеться\" , — звернувся до Довгого ще один мафівець.

 На що Довгий поскаржився, що йому дали порваний папірець. \"Ось їх повага до Київради\", — обурився він.

На що люди почали на нього кричати і нагадали, що подали йому вдень \"5 нормальних копій\" рішення.

\"Ви запрошуєте безробітних, по 100 баксів платите. Басс (один із заступників Черновецького) ваш платить, щоб вони тут сесію затягували. Тут жінки хлопчика зажали — він зізнався, що йому 100 баксів заплатили, щоб він прийшов на сесію. Ви краще проїзні безкоштовні зробіть, ніж по 100 баксів роздаєте\", — обурився чоловік з залу.

Після почутого Довгий попередив, що якщо не буде встановлено порядок, він закриє засідання. Однак в цей час до нього підійшли Тетяна Мелехова та Віталій Кличко, які принесли підписи про відкликання секретаря Київради.

Після цього Довгий закрив сесію і  залишив зал.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-02-2009 17:44 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100