13.05.2024 02:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Київрада скасувала тарифи Черновецького та монополійку по МАФам

Опозиційні фракції Київської міської ради скасували розпорядження Київської міськадміністрації про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.

Таке рішення було прийнято на засіданні Київради, яке провели опозиційні фракції — Блок Віталія Кличка, БЮТ, Блок Володимира Литвина, частково Блок Миколи Катеринчука і Партії регіонів, повідомляє \"Інтерфакс-Україна\".

Крім того, депутати скасували рішення Київради про створення патанатомічного бюро, про внесення змін в умови організації і проведення конкурсів на перевезення пасажирів у Києві, про внесення змін у правила забудови, а також про упорядкування розміщення тимчасових споруджень (малих архітектурних форм) на території Києва.

Ці рішення набрали 61-62 голоси.

Депутати також доручили профільним комісіям внести відповідні зміни в проект бюджету Києва на 2009 рік, оскільки всі прийняті рішення зв\'язані з дохідною і видатковою його частинами.

Головуючий на засіданні Олексій Рєзников виразив надію, що київський міський голова Леонід Черновецький підпише всі ці розпорядження, і вони будуть опубліковані в газеті \"Хрещатик\", після чого наберуть чинності.

При цьому він підкреслив, що результати голосування за даним питанням будуть внесені в протокол, до якого будуть прикладені підписи всіх депутатів, які проголосували за їх прийняття.

Як відомо, раніше депутати Київради відсторонили від ведення засідання секретаря Київради Олеся Довгого.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-02-2009 19:38 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100