20.05.2024 03:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

За наказом Симоненка Григоришин замочить Грача?

Член Компартії Леонід Грач припускає, що йому \"варто всерйоз побоюватися за своє життя\".

Так Грач відреагував на лист російського бізнесмена Костянтина Григоришина, в якому той заявив про спроби депутата домогтися від нього фінансування громадського руху, повідомляє Обком.

\"Якщо ви олігарх із симпатіями до лівих, то ви повинні знати про оцінку первинного накопичення капіталу, яку дав Маркс, що і малося на увазі мною, коли я давав вам відповідну політичну оцінку в згаданому вами інтерв\'ю\", — заявив Грач.

\"Правда, після того, як ви публічно почали зі мною полеміку, чим викрили себе повністю у зв\'язках з тими, хто мене і партійну організацію Криму обливає брудом, очевидно, мені саме час, знаючи круту вдачу і методи олігархів, всерйоз побоюватися за своє життя\", — додав він.

\"Заради досягнення своїх цілей ви готові підтримати певні кола, що відкрито зробили ставку на встановлення олігархічної диктатури, що прикриваються популістською риторикою, що стоять на позиціях русофобії і проамериканської орієнтації\", — заявив Грач.

За словами депутата, \"Компартія в остаточному результаті знайде в собі сили позбутися вашого впливу\".

\"І якщо вам сьогодні здається, що ви керуєте діяльністю комуністів, оскільки окремі члени КПУ допомагають вам (і навіть звітують прямо із сесійного залу про дії фракції Компартії), — то ви помиляєтеся\", — заявив Грач.

\"Партія комуністів – це політична сила, що стоїть на твердих ідеологічних позиціях, що прямо суперечать вашим цілям... Тому Компартія обов\'язково змете вас і вам подібних зі свого шляху\", — додав він.

За словами Грача, \"у найближчому майбутньому публічно оголошені вами симпатії до Компартії можуть завдати значної шкоди її репутації, послабити її політичні позиції, скомпрометувати комуністів в очах суспільства\".

\"Тому я відповідально попереджаю про свою повну рішучість боротися проти вашого впливу на Компартію всіма способами, що мені як члену партії надає її статут\", — додав депутат.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-02-2009 11:23 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100