20.05.2024 07:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Президент дав шизоїду Черновецькому 10 днів на лікування

Президент Віктор Ющенко доручив київській міській владі протягом 10-15 днів розробити спільний план антикризових заходів для столиці.

Про це повідомив заступник голови його секретаріату Роман Безсмертний на брифінгу після наради.

\"Через 10 днів київська влада має представити президенту спільний план антикризових дій у місті Києві\", — сказав Безсмертний.

Також, за його словами, через 20 дів прокуратура має надати результати перевірок по фактах нібито незаконних дій київської влади, які були проголошені учасниками наради. Разом з тим він не повідомив, про які саме факти ідеться, сказавши, що вони починаються \"від претензій до конкретних осіб, так закінчуючи до рішень КМДА та голів районів щодо конкретних дій\".

\"Розмова іноді носила гранично емоційний характер, але учасники зустрічі розійшлися потиснувши один одному руки і домовившись виконувати завдання президента\", — сказав Безсмертний.

Він додав, що не знає причин, через які мер Києва Леонід Черновецький не взяв участі у нараді, зазначивши водночас, що той перебуває у відпустці.

За словами Безсмертного, лист із запрошенням Черновецького на нараду за підписом глави секретаріату президента Віктора Балоги був надісланий минулої п\'ятниці.

Як відомо, по закінченні наради секретар Київради висловив вдячність президенту за обговорення важливих питань столиці.

У прес-службі КМДА відсутність мера Києва Леоніда Черновецького на нараді у президента пояснили раптовим погіршенням здоров\'я.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-03-2009 14:17 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100