20.05.2024 07:03 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

За беспредельщика Черновецького візьметься Генпрокуратура

Окремі аспекти діяльності Київської міської адміністрації вивчатиме Генеральна прокуратура.

Про це заявив глава секретаріату президента Віктор Балога після наради під головуванням президента Віктора Ющенка, на якій розглядалася робота Київської адміністрації.

\"Президент дав чіткі доручення щодо ретельної перевірки виявлених прорахунків. Окремі аспекти діяльності столичної влади вивчатиме Генеральна прокуратура. До кінця березня ці звіти мають лягти на стіл глави держави, вони будуть розглянуті на наступній спеціальній нараді. Будуть зроблені адекватні висновки\", — сказав Балога.

За його словами, гостра чотиригодинна дискусія засвідчила серйозні вади в діяльності київської влади, які призводять до сповільнення розвитку міста, поступового занепаду Києва, повідомляє прес-служба президента.

Балога відзначив, що Ющенко виступив із різкою критикою на адресу КМДА і персонально її голови Леоніда Черновецького. Представникам київської влади було прямо вказано на значні прорахунки у веденні міського господарства.

Зокрема, претензії стосувалися розподілу землі, стану об\'єктів комунальної власності і ЖКГ, транспортних мереж і доріг, тарифної політики, забезпечення киян теплом і розрахунків за спожиті енергоносії. Були висловлені зауваження щодо окремих ініціатив, наприклад, запровадження платних медичних послуг чи нових місцевих зборів, які вже викликали хвилю осуду і протестів мешканців Києва. 

Керівник секретаріату також наголосив, що стан справ у Києві й надалі залишатиметься в зоні особливої уваги президента.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-03-2009 13:49 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100