20.05.2024 13:39 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Три роки брехливим обіцянкам Черновецького. Фотофакт

У вівторок минає рівно три роки відтоді, як 14 квітня 2006 року Леонід Черновецький став головою Київської міської адміністрації.

Як пише \«Сегодня\», почав свою діяльність Черновецький екстравагантно — він освятив мерію, щоб \"вигнати звідти злих духів корупції, що оселилися в стінах за часів  Омельченка\".  

Нині ж є чимало охочих вигнати з Києва і самого мера. У кращому випадку він досидить до кінця свого терміну (до березня 2010 року), адже в те, що Черновецький зможе протягнути через Конституційний суд рішення про перенесення виборів на 2012 рік, ніхто вже не вірить.

Хоча на позачергових виборах міського голови люди також не вірили, що Черновецький і надалі сидітиме в мерському кріслі.  

Не мають єдиної думки щодо майбутньої долі Києва і експерти, пише газета.

В \"опозиційному\" БЮТі вважають, що третій термін Черновецького цілком реальний.

За словами депутата Київради від БЮТ Тетяни Меліхової, вирішальними в обох виборах для чинного мера були голоси пенсіонерів.

\"Якщо це повториться й у 2010 році, то Черновецкий може стати мером і втретє\", — переконана Меліхова.

Варто відзначити, що за три роки мерської діяльності Черновецького, у столичного градоначальника були як досягнення, так і яскраві провали.

Прихильність низки столичних жителів Черновецький заробив тим, що розпочав соціальні виплати і роздачу пайків пенсіонерам та соціально незахищеним, зберіг надбавки для бюджетників і став \"ближчим\" до киян (за допомогою call-центру та програми \" Час мера\").

Крім того, влада стала більш \"прозорою\" зокрема завдяки проведенню аукціонів.

Водночас у чимало ініціатив Черновецького змусили жителів Києва подивитися на градоначальника по-іншому. Варто згадати хоча б підняття тарифів на хліб, комунальні послуги, проїзд у місті.

Передвиборчі обіцянки збудувати метро на Теремки і Троєщину у 2008 році так і залишилися лише гарними словами.

 Метро будували лише на словах? Фото http://www.intv-inter.net/

 

Замість винести за межі Києва казино й ігрові автомати, у столичній підземці встановлювали \"одноруких бандитів\" від КМДА.

А чого варті заяви про те, що доведеться платити навіть за повітря, чи намагання ввести платний вхід на кладовища? Не \"додають краси\" меру і заяви про нові податки і тарифи у той час, як доходи людей стрімко падають.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-04-2009 11:57 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100