4.05.2024 08:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Черновецький підгодовує «лохторат». ФОТОФАКТ

За останні дні в столиці відкрилися численні лавки халявки, де киянам знову роздають пайки від мера Леоніда Черновецького. Підвищивши тарифи на житлово-комунальні послуги та ціни на проїзд в транспорті, хворий на голову міський голова сподівається навішати локшину на вуха виборцям й забити їм баки гречкою та карамельками. Дарма старається!

Хто проголосує за мера, який видав більше розпоряджень стосовно слона в зоопарку, ніж для покращення життя мешканців міста? Хто дасть мільярдеру заробити перший трильйон, коли він розпродасть всю київську землю за хабарі й прийметься “прихватизувати” наші з вами домівки? Кому спаде на думку знову підтримувати на виборах косноязике нікчемне опудало?

Експерти схиляються до думки, що єдиний спосіб перемогти на виборах для Черновецького – це якщо він підмішуватиме психотропні припарати до своїх пайків. Щоб у людей повністю відключилося почуття реальності та здоровий глузд. Однак такого вчинку він не зробить ніколи, бо жодним грамом своїх порошків, таблеток і грибочків жадібний наркомер ні з ким не поділиться. Все зжере, винюшить і викурить сам, щоб залишитись єдиною людиною в Києві, яка ловить кайф від мера Черновецького.

Смішно дивитись, як він підгодовує свій маразматичний “лохторат”, перш ніж оголосити сезон полювання на наївного виборця. Орендує підвальні приміщення, де пацюки погризуть половину пайків, перш ніж хтось прийде взяти кілограм гречки та газету “Маю право”. Крізь вікна можна бачити гори кульків з нікому не потрібними об’їдками на підлозі.

Винищивши малий і середній бізнес в столиці, купивши “опозицію” та правоохоронців, Черновецький намагається створити в Києві плацдарм для завоювання президентського посту. Але ці амбіції його й знищать. Бо тоді інші кандидати наввипередки почнуть боротися із корупційною гідрою, що присосалася нині до київської мерії. Вони знатимуть – хто розправиться з Черновецьким, той додасть собі в рейтинг два мільйони київських виборців.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-05-2009 16:35 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100