27.04.2024 20:54 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Анонс мітингів на захист конституційного права на мирні збори біля Кабміну та парламенту

2 червня о 14.00 активісти та прихильники ВО «Молодь – надія України» та ГК «Громадський спротив України» проведуть мітинг біля Кабінету міністрів України (вул. Грушевського, 12/2) на захист конституційного права громадян на мирні збори.

У середу, 3 червня, до порядку денного засідання Верховної Ради України включено проект Закону про порядок організації і проведення мирних заходів № 2450, підготовленого Кабінетом Міністрів України.

Участники мітингу вимагатимуть від антинародного нелегитимного уряду Тимошенко відкликати законопроект №2450, який у запропонованому вигляді не може бути прийнятим, оскільки містить багато невизначеностей, неточної юридичної термінології, що дозволяє довільне їх трактування органами виконавчої влади чи місцевого самоврядування, що, в свою чергу, дозволяє необґрунтовано обмежувати право громадян на свободу мирних зібрань.

Громадяни прикують себе символічним залізним ланцюгом до будівлі уряду, що символізуватиме собою тоталітарізм та обмеження прав людини, які впроваджує уряд Тимошенко. 

 

3 червня о 11.00 активісти та прихильники ВО «Молодь – надія України» та ГК «Громадський спротив України» проведуть мітинг біля Верховної Ради України (вул. Грушевського) на захист конституційного права громадян на мирні збори.

У середу, 3 червня, до порядку денного засідання Верховної Ради України включено проект Закону про порядок організації і проведення мирних заходів № 2450, підготовленого Кабінетом Міністрів України.

Участники мітингу вимагатимуть від народних депутатів не голосувати за антиконституційний законопроект №2450, який у запропонованому вигляді не може бути прийнятим, оскільки містить багато невизначеностей, неточної юридичної термінології, що дозволяє довільне їх трактування органами виконавчої влади чи місцевого самоврядування, що, в свою чергу, дозволяє необґрунтовано обмежувати право громадян на свободу мирних зібрань.

Громадяни прикують себе символічним залізним ланцюгом до будівлі парламенту, що символізуватиме собою тоталітарізм та обмеження прав людини, які впроваджує уряд Тимошенко.  

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-06-2009 9:10 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100