20.05.2024 00:02 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

БЮТ і Партія регіонів почали з казок народу

БЮТ і Партія регіонів запрошують до \"великої коаліції\" інші фракції парламенту.

Про це йшлося у виступах \"регіонала\" Дмитра Табачника та лідера фракції БЮТ Івана Кириленка з трибуни парламенту у вівторок.

Так, Табачник заявив, що під \"великою коаліцією\" він має на увазі \"не лише двофракційне утворення, як стверджують політичні аутсайдери, які ліплять усім ярлики змовників\".

\"Безумовно, Партія регіонів і БЮТ як фракції, які мають конституційну більшість голосів, повинні взяти на себе головну відповідальність перед виборцями, перед країною за подолання кризи і створення ефективної коаліції та уряду. Але до такої коаліції треба долучити й інші фракції Верховної Ради\", — сказав він.

На думку Табачника, ці фракції повинні бути представлені і у керівництві парламенту, і в уряді.

У свою чергу Кириленко наголосив, що останнім часом опоненти БЮТ лякають усіх \"страшилками\" про \"змови і зради\".

\"Ще нічого немає, а вже всі трусяться і репетують! БЮТ вкотре уповноважений заспокоїти: Не бійтеся і даремно не трусіться. Нічого подібного не буде\", — сказав він.

\"Для нас головна проблема – не повноваження президента і прем’єра. На наше переконання, наріжним каменем стабільного розвитку України має стати перерозподіл влади між центром і регіонами на користь останніх. У цьому суть наших конституційних пропозицій\", — додав Кириленко.

\"Шановні друзі, заспокойтеся. Не узурпацію БЮТ і його лідер Тимошенко замислили, а нарешті спільними зусиллями політичних сил та органів влади усіх рівнів навести порядок в країні і впевнено будувати велике майбутнє. Приєднуйтеся і не бійтеся\", — заявив він.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-06-2009 7:54 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100