24.04.2024 20:18 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ющенко звинуватив Тимошенко у фінансових махінаціях

Президент Віктор Ющенко звинувачує уряд у маніпуляціях з наповненням Державного бюджету.

Про це він сказав на прес-конференції у вівторок.

\"Кожен місяць йде маніпуляція з державним бюджетом. 30-40% місячного бюджету забезпечується виконання в останній день місяця. Як правило – емісійною проводкою чи то на НАК \"Нафтогаз\", а там маніпуляції з митною службою на 2-3 мільярди проробляються, чи то на кредити, які потім направляються на відповідне фінансування по суті фіктивних операцій\", — сказав Ющенко.

\"На 3 місяці наперед стягнуті податки! 12 мільярдів гривень – це наперед сплачені податки. 13,5 мільярдів некомпенсованого ПДВ. У нас такої цифри не було за 17 років незалежності. При чому 4 мільярди – це ті, які підтверджені перевірками\", — обурився він.

Крім того, Ющенко розкритикував уряд за затягування з рекапіталізацією банків.

\"Я не знаю країни у світі, яка за 9 останніх місяців кризи не зробила жодної операції з рекапіталізації (банківської) системи. Україна – єдиний випадок. І кожен раз мені прем’єр заявляє, що все підготовлено чи на 22 мільярди, чи на 40 мільярдів...\", — сказав він.

Ющенко наголосив, що \"через таке ставлення в економіку затримано надходження десятків мільярдів гривневих ресурсів\".

\"Економіка – це не фарс. Економіка завжди може віддавати на базі того, що їй дається як основа розвитку\", — сказав він.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-06-2009 15:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100