19.05.2024 21:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Загиблого після полювання нардепа — бютівця Лозінського поховали без однієї ноги

55-річного Валерія Олійника, який загинув під час інциденту за участі народного депутата від БЮТ Віктора Лозінського, поховали без однієї ноги.

Про це «Кіровоград.proUA.com» повідомив один із очевидців похорону.

За словами очевидця, труну відкрили на вимогу матері покійного та журналістів телеканалу СТБ. Коли кришку зняли, присутні побачили, що в покійного немає однієї ноги.

Як відзначили у сільській раді, мати покійного вперше побачила його з того моменту, коли він загинув. Тіло привезли у закритій труні, але на цвинтарі мати попросила відкрити її, щоб упізнати сина.

На похороні, крім матері загиблого, були присутні її сусіди – кілька чоловік.

Олійника поховали за пенсію його матері – 624 гривні, яку вона нещодавно отримала. Крім того, грошима допомогли сусіди.

Як ішлося у сюжеті інформаційного випуску «Вікон» на СТБ сьогодні, Валерій Олійник мешкав у селі Грушка разом із матір’ю. За словами місцевого священика, Олійник був «дивакуватим, але добрим». Ніхто з місцевих його не боявся, відзначив священик.

Олійник щодня їздив на велосипеді навколишніми селами, підбирав пляшки, старі чоботи, тапки тощо. Все це складав удома й акуратно підписував.

У день загибелі в Олійника вкрали велосипед, і йому довелося повертатися додому пішки.

Нагадаємо, 55-річного Валерія Олійника, який загинув під час інциденту за участі народного депутата від БЮТ Віктора Лозінського, поховали у селі Грушка Ульяновського району сьогодні, 23 червня, близько 14:00.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-06-2009 20:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100