20.05.2024 09:06 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Коли ви стоїте під холодними потоками іржавої води в своїх душових кабінках, пам'ятайте – ВОНА ПРАЦЮЄ!!!

Побачила я зранку новину про те, що \"Прем\'єр Юлія Тимошенко доручила терміново включити киянам гарячу воду та відновити постачання газу на київські ТЕЦ. Таке доручення вона дала НАК \"Нафтогаз України\", повідомляє прес-служба уряду. Як відомо, постачання газу на ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6 м. Києва було припинено через борги перед \"Київенерго\". Також Тимошенко доручила Київській міській державній адміністрації у триденний строк знайти шляхи погашення боргів перед \"Київенерго\".

Зрозуміло, що першою ж реакцією на цю піарастичну брєдятіну була згадка анекдоту про \"купи козу – продай козу\", адже навіть вельми далеким від політики людям зрозуміло, що НАК без відома нашої трудівниці-Багіні чхнути боїться. А отже, залишається єдиний висновок – сама тЮлька і дала команду відключити воду, аби потім пропєаритись на її тіпо включенні.

Без усілякої задньої думки я написала про це короткий пост в своїй затишній жежешечці, перебуваючи в повній впевненості, що ось, зараз – конкуренти тЮльки по боротьбі за презівську табурєтку рознесуть її дешеві пєарні вибрики в хвіст та в гриву. Тим більше, що, як з\'ясувалося з повідомлення УНІАНу, постачання газу було відновлено лише на ТЕЦ-5, а на ТЕЦ-6 постачання не відновлено, оскільки компанія не робила такої заявки, тому що там використовується мазут.

Але доблесні конкуренти півдня чомусь мовчали як риби, і ніхто якось не квапився викривати голимий тЮльчин пєар. Лише після 14-ї години прокинувся ПР-івець Попов, який запевнив, що, звичайно ж, відключення від постачань природного газу неможливе без відповідної санкції Кабінету міністрів: \"Тобто, одною рукою рубильник відключається, другою він включається. Мовляв, дивіться, місцеві влади створили умови, що з їхньої вини ви залишилися без комунальних послуг. А от я, гарна така, усе це відновила\".

Всі інші політичні сили з невідомих причин на цю тему промовчали.

Дарагіє піарасти конкурентів тЮльки! Якщо ви будете хлопати вухами навіть в таких ситуаціях, я навіть не уявляю, нащо ваші, прастігоспаді, лідери взагалі пхаються на вибори.

Що ж стосується киян, і не тільки, які все ще продовжують платити за неіснуючі послуги ЖКГ: нагадую, що саме через вас скоро ми доживемося до ось таких об\'яв.

Коли ви стоїте під холодними потоками іржавої води в своїх душових кабінках, пам\'ятайте – ВОНА ПРАЦЮЄ!!!

 

Тетяна Монтян, Українська правда

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-08-2009 13:37 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100