20.05.2024 10:12 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Відключення води в Києві спланувала Тимошенко

Відключення киян від гарячої води не відбулося б без санкції прем\'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Про це заявив заступник голови Комітету Верховної Ради з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства і регіональної політики, народний депутат від Партії регіонів Олександр Попов, пише Київ.proUA.com з посиланням на УНІАН.

За його словами, ситуація в Києві придбала \"гостроту стратегічних політичних інтересів прем\'єр-міністра як майбутнього кандидата в президенти\".

\"Я схильний припускати, що, можливо, це була задумана комбінація, яка по команді Юлії Тимошенко привела до відключення підприємств у Києві. В усякому разі, як колишній член уряду, я можу стверджувати, що без санкції прем\'єр-міністра відключення б не відбулося\", — сказав Попов.

Він назвав нинішню ситуацію в столиці прикладом застосування передвиборної технології: спочатку дати команду про відключення, звинуватити керівництво міста в тому, що воно не справляється з своїми обов\'язками, а потім \"прем\'єр-міністр героїчними зусиллями повертає ці втрачені комунальні послуги\".

Попов, наголосив, що у міському бюджеті Києва, через його дефіцит, не можливо знайти кошти, щоб розрахуватися за борги перед \"Київенерго\".

\"Немає звідки узятися цим грошам. Вони не можуть несподівано з\'явитися у \"Київенерго\", якщо основний споживач — населення — не платить. Це чисто адміністративний ресурс — включи-виключи\", — наголосив він.

Як відомо, 14 серпня \"Нафтогаз України\" доручив ДК \"Укртрансгаз\" та ВАТ \"Київгаз\" припинити газопостачання на об\'єкти \"Київенерго\" через заборгованість у розмірі понад 600 мільйонів гривень.

У понеділок, 17 серпня о 12.25 в наслідок зниження тиску газу відбулася аварійна зупинка ТЕЦ-6, внаслідок чого без води залишились 4 столичних райони.

18 серпня об 11.37 в результаті примусового зниження тиску газу відключився останній водогрійний котел на ТЕЦ-5. Через відсутність газопостачання повністю припинено гаряче водопостачання 4553 споживачам ТЕЦ-5.

Уцей же день прем‘єр Юлія Тимошенко доручила \"Нафтогазу України\" терміново відновити постачання газу на ТЕЦ-5 та ТЕЦ-6.

Вранці у середу \"Нафтогаз України\" відновив постачання природного газу \"Київенерго\".

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-08-2009 14:33 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100