20.05.2024 12:05 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

БЮТ висуває Ратушняка в президенти за 25 мільйонів доларів

З джерел, близьких до керівництва виборчого штабу БЮТ, стало відомо, що нещодавно група переговірників з найближчого оточення Юлії Тимошенко досягла домовленості з мером Ужгорода Сергієм Ратушняком про висунення його технічним кандидатом в пулі Тимошенко.

Сума контракту – 25 мільйонів доларів. З них 10 мільйонів доларів пообіцяли заплатити безпосередньо Сергієві Ратушняку як грошову винагороду. Решту 15 мільйонів витратять на його інформаційну кампанію: розміщення замовних матеріалів в пресі, \"джинси\" на телебаченні і радіо, зовнішньої реклами.

Координацію цим проектом Тимошенко доручила своїм нардепам Андрію Кожем\'якіну та Олександру Абдуліну.

За задумом штабу БЮТ, Ратушняку відведена функція дискредитації Арсенія Яценюка.

В останньому інтерв\'ю виданню \"Публичные люди\" Ратушняк про це фактично проговорився:

\"В принципе, (тон становится задумчивым) где-то сейчас уже должны позиционироваться по отношению ко мне Янукович и Тимошенко. Потому, что я сделал то, чего не добились их политтехнологи за сотни миллионов. Понимаете? Я сделал то, что они не сделали за сотни миллионов...

— Объясните, что именно вы для них сделали. О чем вы сейчас говорите?

— Я называю вещи своими именами...

— Это и есть то, что вы сделали?

— (продолжая)... На сегодняшний день этот Садик (послышалось именно так. Шла ли речь о Яценюке? – ред.) – \"сбитый летчик\" А еще вчера он доминировал в Западной Украине, в два раза над Тимошенко. Вот сегодня снимите социологию и посмотрите на результат Ратушняка. Пусть сравнят с тем, что они годами делают...\"

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-08-2009 9:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100