20.05.2024 12:05 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Мінюст звернеться до Генпрокуратури щодо незаконних тарифів Черновецького

Міністерство юстиції має намір звернутися до Генеральної прокуратури щодо невиконання посадовцями КМДА ухвали суду про заборону введення нових тарифів на житлово-комунальні послуги для населення.

Про це заявив перший заступник міністра юстиції Євген Корнійчук у відповідь на слова першого заступника мера Анатолія Голубченка про те, що на адресу КМДА не надходила ухвала окружного суду щодо тарифів.

За словами Корнійчука, інформація Голубченка не відповідає дійсності та вводить в оману громадян, що проживають у Києві.

Він додав, що оскільки мерія є стороною у справі за позовом Кабміну до КМДА та КП \"Головний інформаційно-обчислювальний центр\", окружним адміністративним судом було направлено сторонам по справі зазначену ухвалу відразу після її винесення.

Корнійчук пояснив, що КМДА відмовилася добровільно виконувати ухвалу, і постановою відділу примусового виконання рішень департаменту державної виконавчої служби Міністюсту від 19 серпня відкрито виконавче провадження по зазначеній ухвалі.

\"20 серпня вручено представнику КМДА копію постанови про відкриття виконавчого провадження, про що складено відповідний акт\", — зазначив перший заступник міністра.

Він також наголосив, що зазначена ухвала підлягає негайному виконанню.

Як відомо, 19 серпня перший заступник Міністра юстиції Євгеній Корнійчук заявив про те, що Окружний адміністративний суд Києва заборонив КМДА підвищувати тарифи на житлово-комунальні послуги в столиці.

Рішення про підвищення тарифів на компослуги КМДА прийняла 29 квітня.

З 1 червня у столиці на 50%  зросли тарифи на житлово-комунальні послуги.

6 липня Шевченківський суд зупинив дію розпоряджень про підвищення тарифів до розгляду справи по суті.

Однак столична влада подала апеляцію на рішення Шевченківського районного суду від 6 липня.

Кабінет міністрів на засіданні 17 липня прийняв рішення призупинити підвищення Київською адміністрацією тарифів на комунальні послуги для населення і юридичний осіб із 1 червня.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-08-2009 12:20 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100