17.05.2024 12:17 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко на вибори вже скупила зірок оптом

Практично всі зірки шоу-бізнесу на президентських виборах будуть виступати під прапорами Юлії Тимошенко.

Про це пише Газета по-киевски, наводячи у якості прикладу програму всеукраїнського туру \"З УкраїноЮ в серці\".

У концерті, який пройде на Майдані Незалежності 12 вересня, візьмуть участь: Потап і Настя Каменських, Тіна Кароль, Олександр Пономарьов, Ані Лорак, Наталя Могилевська, Руслана, Ірина Білик, \"Танок на Майдані Конго\", \"ТіК\", \"Друга ріка\" і \"Мед Хедс XL\".

Директор ТНМК Богдан Уцека заявив, що зараз група підтримує Тимошенко \"через те, що є два вибори: або підтримувати кандидата, який веде країну в Російську імперію, або налагоджувати відносини з Європою і з усім світом\".

Водночас позиція Тіни Кароль, яка також зробила вибір на користь БЮТ, поки залишається нез\'ясованою. PR-менеджер співачки Павло Орлов сказав, що поки Тіна не готова давати коментарі з цього приводу.

Газета також зазначає, що в нинішньому списку артистів, готових виступати на підтримку Тимошенко, є зірки, які на минулих виборах активно агітували за \"біло-блакитних\".

Зокрема, Наталія Могилевська завжди співала за Партію Регіонів. За інформацією газети, цього разу Віктор Янукович \"вирішив кардинально скоротити \"музичну\" частину передвиборних витрат, і гонорар, який запросила Могилевська ...\"не потягнув\".

Олександр Пономарьов аргументує свій вибір на користь Тимошенко тим, що він підтримує \"її програму\".

Газета також пише, що суми, одержувані артистами за подібні тури, — \"таємниця за сімома замками\".

За інформацією видання \"Власть денег\", цього року розцінки знизилися в порівнянні з парламентськими виборами-2006: тоді артист в залежності від своєї популярності отримував від $6-10 тис., зараз — $3-5 тис.

Однак для того, щоб включити зірку першого ешелону до передвиборчої програми кандидата, цю суму треба множити на 10.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-09-2009 8:34 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100