2.05.2024 12:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Звернення до спільноти редакторів, авторів та читачів інтернет-видання «Народна Правда»

Автор пасквілю \"Вадим Гладчук – обыкновенное ничто, или Комплекс мелкого пакостника\" грубо порушив Правила, які діють на ресурсі \"Народна Правда\".

Перш за все, засвідчую свою високу повагу фундаторам та учасникам проекту \"Народна Правда\". Інформаційна відкритість вашого проекту, доступність та високі стандарти, задекларовані у Правилах цього ресурсу, є неоціненним внеском у розвиток свободи слова в Україні.

На жаль, написати це звернення мене змусила сумна подія. Невідома особа розмістила хамський та наклепницький текст про мене на нашому ресурсі.

У цьому пасквілі \«Вадим Гладчук – обыкновенное ничто, или Комплекс мелкого пакостника\», як легко переконатися, нема жодного конкретного факту чи критики по суті. Це просто викривлений, заздрісний переказ моєї біографіії та загальновідомих досягнень ВО \"Молодь – надія України\". В ньому нема критики, одна лайка і образи якогось суб\'єкта, що на замовлення тендерної мафії страждає патологічною графоманією та публіцистичною неміччю.

Я не буду апелювати до статей Конституції та Цивільного кодексу України, які охороняють честь та гідність особи і дозволяють успішно судитися з авторами подібних цидулок (статтею \"це\" назвати язик не повертається). Якщо б автор назвався, я б з ним судився, але ж він боягузливо приховується за псевдонімом! Бо такого \"політолога\", як Олег Ткаченко, просто не існує, а від \"статті\" цього \"політолога\" у шановних мислителів, які представляють цю науку, волосся б стало дибки від сорому. Про те, що відповідно до Закону України \"Про авторське право та суміжні права\" поки анонім не назвав себе, відповідальність за його \"творчість\" несе видавець, волію навіть не згадувати: занадто поважаю фундаторів цього чудового сайту та знаю, що вони не причетні до цього вибрику.

Я переконаний, що Інтернет – простір для вільного висловлення позицій та поширення інформації (конкретних правдивих фактів) про будь-якого політика, незалежно від його бажання. Тому завжди радий читати конструктивну критику своєї діяльності.

Але цей брудний пасквіль – просто за гранню здорового глузду. Нічого, крім лайки, його автор сказати не схотів чи не зміг. Сперечатись з ним – марна справа: погодьтеся, якщо він каже, що я – \"клоп\", \"нічьто\", \"гадьониш\", \"тракторіст-тєроріст\", \"Карлсон\" і більше йому нічого сказати – мені що, заперечувати, що я не Карлсон? Смішно навіть уявити полеміку з таким горе-\"критиком\".

Поряд з тим, автор цього пасквілю грубо порушив Правила, які діють на ресурсі \"Народна Правда\"!

У Правилах написано: \"Якщо автор представляє якесь видання, політичну чи громадську організацію, pr-службу тощо – він повинен явно вказати про це в особистих даних\". Автор пасквілю постійно висловлює позицію такої юридичної особи, як Тендерна палата України (наприклад, пише: \"В принципе, руководство Тендерной палаты мало беспокоили постоянные крики, вопли и сопли Гладчука.\"), однак не вказав про свою причетність до цієї організації в своїх особистих даних.

Розділ правил \"Етичні норми\" порушив від початку до кінця анонімний дописувач, який написав про мене всі ті паскудні дурниці. Допустив і образи, і наклепи, і затіяв проти мене інформаційну війну (чи то пак бурю в стакані каламутної води з тендерного болота).

Тому прошу всіх, кому небайдуже дотримання правил і високих публіцистичних стандартів на сторінках \"Народної Правди\", підтримати мою пропозицію до власників сайту: видалити цього флеймера з нашої поважної спільноти разом з його єдиною наклепницькою \"статтею\".

З повагою та надією на розуміння, редактор Інтернет – видання Sprotiv.org Вадим Гладчук. Мобільний телефон для зв\'язку: 8-050-462-94-15

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-09-2009 14:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100