20.05.2024 13:57 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Рішення купленого БЮТом Печерського суду оскаржила Олена Лукаш

Народний депутат від Партії регіонів Олена Лукаш оскаржила в Апеляційному суді Києва ухвалу Печерського райсуду столиці про заборону на розповсюдження антиреклами, що стосується діяльності прем\'єр-міністра Юлії Тимошенко.

Відповідне визначення Печерський райсуд прийняв на забезпечення позову Всеукраїнського об\'єднання Батьківщина до громадянина Петра Подлубного, який замовив виготовлення і розміщення на центральних телеканалах України рекламного відеоролика, який, на думку позивача, \"дискредитує главу уряду в очах суспільства\".

\"Заборонити Подлубному Петру Сильвестровичу та будь-яким іншим фізичним і юридичним особам незалежно від форми власності розміщувати на білбордах, інших зовнішніх рекламних носіях, радіо і телебаченні, в інтернеті і електронних ЗМІ будь-яку недобросовісну рекламу щодо діяльності глави уряду-голови Всеукраїнського об\'єднання Батьківщина а також будь-яку іншу недобросовісну соціальну рекламу і оприлюднити її будь-яким способом до розгляду суперечки по суті \", — йдеться в ухвалі Печерського райсуду.

Олена Лукаш висловила переконання, що визначення районного суду має бути скасовано з низки причин. \"Не давши ніякої оцінки рекламному ролику, Печерський суд виніс ухвалу, якою фактично вирішив суперечку до її розгляду, — сказала Лукаш. — Крім того, документ стосується невизначеного кола осіб, що неприпустимо\".

Регіоналка оскаржила ухвалу Печерського райсуду столиці в п\'ятницю, 25 вересня. У Партії регіонів наполягають, що \"право на критику є невід\'ємною частиною свободи слова\". \"Особи, які не готові до критики, повинні забути про політику\", — запевнила Лукаш.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-09-2009 18:36 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100