20.05.2024 12:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Кислинський порівняв Москаля з бютівським вбивцею Лозинським

Заступник голови СБУ Андрій Кислинський не проти перевірки генпрокуратурою його диплому.

Про це йдеться в його заяві у відповідь на звинувачення Геннадія Москаля про фальшивий диплом Кислинського про вищу освіту.

За словами Кислинського, \"викриття\" Москаля в котрий раз засвідчили, до якого стану може довести людину \"суміш відчуття абсолютної безкарності депутатського мандату з бажанням за будь-яку ціну догодити своїм політичним вождям\".

\"Сподіваюся, що цей чоловік в запалі свавілля ще остаточно не перетнув моральну межу, як це зробив колишній народний депутат Лозинський і його можна врятувати для суспільства\", — заявив заступник голови СБУ.

\"Значно гіршим є те, що він, на відміну від Лозинського, є озброєним не рушницею чи пістолетом, а всією системою Міністерства внутрішніх справ України\", — обурився Кислинський.

Кислинський заявив, що на відміну від Москаля, не тримається за посаду і вітатиме повторні перевірки, в тому числі і прокурорські, у разі надходження запиту Москаля про справжність його диплому.

\"І, на останок, хотів би висловити пану Москалю та його господарям своє переконання в тому, що їм не вдасться перетворити Україну на свій феодальний маєток \"а-ля Голованівський район\", — заявив Кислинський.

\"Зрозуміло, що тих, хто заважає вони б з великим задоволенням відправили на баржах вниз по Дніпру, як колись Москаль відправив бомжів та проституток, готуючись до приїзду президента Кучми в Дніпропетровськ, де він очолював обласну міліцію. Але впевнений, що тих, хто не зловживає алкоголем та не матюкається в Україні значно більше\", — додав заступник голови СБУ.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-09-2009 19:17 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100