20.05.2024 03:45 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Семенюк: Прихватизація Коломойським ОПЗ — розіграна Тимошенко комедія

Екс-голова Фонд держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко заявляє, що Одеський припортовий завод намагалися продати на не правових підставах.

\"Упевнена, що ситуація з продажем ОПЗ – це комедія, розіграна прем\'єр-міністром\", — сказала вона в програмі \"Я так думаю\" у четвер, повідомляє прес-служба Соцпартії.

\"Ну не може проходити приватизація прибуткового об\'єкта на підставі \"писульки\" прем\'єра. Це неправова підстава, і продаж ОПЗ від цього стає \"каламутним\", — заявила Семенюк.

Вона дивується: \"Як можна продавати стратегічне підприємство, коли діє \"заборонний\" указ президента №200, коли діє рішення РНБО?\".

\"Тобто, Тимошенко діяла поза правовим полем\", — упевнена екс-голова ФДМ.

Семенюк заявила, що у випадку продажу Одеського припортового заводу йдеться про \"політичне замовлення\" і необхідно з\'ясувати, від кого це замовлення йшло, оскільки Тімошенко \"пішла на відкрите порушення норм закону\".

Екс-голова ФДМ побоюється, що трудовий колектив ОПЗ \"ризикує повторити долю \"Луганськтепловозу\", який у 2001-м року було продано нинішньому бютівцю Костянтину Жеваго за 43 мільйони... після чого почалася, і до 2005-го року, йшла судова тяганина\".

Семенюк заявила, що має намір у судовому порядку оскаржувати підсумки \"аукціону\" з продажу ОПЗ.

Вона нагадала, що пройшла 21 судове засідання, щоб домогтися повернення в держвласність \"Криворіжсталі\".

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-10-2009 10:57 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100