19.05.2024 20:10 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Олег Бачун спростовує голослівні обвинувачення на свою адресу нардепів-рейдерів з БЮТу

Голова Окружного Адміністративного суду м.Києва Олег Бачун виступив зі спростуванням неправдивої інформації, поширюваної деякими інтернет-ЗМІ та народними депутатами України щодо джерел його доходів.

Протягом останніх тижнів продовжується активна інформаційна кампанія, спрямована на дискредитацію О.В. Бачуна в очах громадськості. Зокрема, в пресі з\'являються повідомлення про його майно, мобільні телефони, чартерні авіа перельоти та будівництво дачі. О.В. Бачун вважає ці повідомлення брудними інсинуаціями деяких політиків, що зацікавлені у формуванні негативної громадської думки про діяльність адміністративної юстиції, та не зупиняться перед нехтуванням елементарних етичних, моральних та правових норм.

Пан Бачун називає ці повідомлення ЗМІ брудною брехнею: \"Що стосується чартерних літаків, то мої доходи дозволяють ними користуватися і комфортно долати великі відстані, – заявив Олег Володимирович. – Будівництво мого заміського будинку цілком законне, а правомірність відведення земельної ділянки доведено судом. Крім того, відповідно до української Конституції кожен має право на житло, і судді не виняток\". На закид про мобільні телефони, начебто вартістю понад 30 тисяч доларів кожний, Голова Адмінсуду відповідає, що вони були йому подаровані, а їх вартістю він ніколи не цікавився.

\"Найголовніше – те, що ми живемо у правовій державі. Винуватість особи у вчиненні будь-якого неправомірного діяння має бути доведена судом. Усе інше – брудні інсинуації\" – підкреслив О.Бачун.

Як відомо, що у п\'ятницю, 9 жовтня, група народних депутатів направила до генпрокурора кілька запитів щодо джерел походження коштів голови Окружного адмінсуду Києва Олега Бачуна.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-10-2009 14:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100