17.05.2024 06:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На місці вбивства Гонгадзе знайшли рештки 10 людей

На місці поховання голови журналіста Георгія Гонгадзе були виявлені рештки ще двох людей.

Таку інформацію джерел видання \"Дзеркало тижня\" підтвердив начальник прес-служби Генпрокуратури Юрій Бойченко в інтерв‘ю BBC.

Він зазначив, що ці рештки передані на експертизу в Україні, аби серед іншого встановити час поховання та причину смерті.

\"Вони посилаються на невідомі джерела і на непідтверджену інформацію. Ви бачите, там немає ані прізвища, ані джерела, звідки вони отримали цю інформацію\", — заявив Бойченко.

\"А насправді на місці розшуку предметів одягу та інших предметів, які б могли належати Георгію Гонгадзе, де й досі проводяться розкопки в районі села Сухоліси, де він був вбитий, знайдено десять трупів\", — заявив речник ГПУ.

\"Не шість, а десять, і сім з них чоловічих, два жіночих, і один дитячий\", — наголосив він.

Бойченко зазначив, що \"ці трупи за візуальними попередніми даними поховані там 40-50 років тому\".

\"Біля села Довгалівське, де знайдено череп, також вилучено з землі рештки, що можуть належати двом особам, які також передані судово-медичним експертам для дослідження в рамках кримінальної справи\", — заявив речник ГПУ.

\"Отже, віднайдено залишки трупів дванадцяти чоловік, а не шести\", — додав він.

\"Там візуально встановлено за кольором кістки, але різні кліматичні умови, різна глибина їх захоронення може вплинути, тому фахівці проводять дослідження із застосуванням найсучасніших технологій\", — сказав Бойченко.

На питання, чи передані рештки черепа Георгія Гонгадзе на експертизу до США, речник відповів: \"Це питання на стадії домовленостей уже пройшло, але процедурно ще не відбулося. Домовленості вже є, а виконання найближчим часом очікуємо\".

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-10-2009 20:54 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100