27.04.2024 00:20 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Адвокат жертв секс-скандалу Циганков скаржиться, що Медведько нічого не робить

Адвокат матері потерпілих від розбещення дітей Андрій Циганков заявляє, що Генпрокуратура не проводить слідчі дії у справі.

Про це сказано в заяві адвоката, повідомляють Українські новини.

\"Після передачі справи Генеральній прокуратурі вже протягом трьох діб, наскільки мені відомо, не проводяться ніякі слідчі дії щодо її розслідування\", — сказав Циганков.

\"Це в кожному разі перший негативний результат відповідної провокації з боку народних депутатів фракції БЮТ проти адвокатів потерпілих\", — сказано в заяві.

Адвокат обурений тим, що охорона потерпілих, яка здійснюється співробітниками МВС, ще не замінена, що певним чином, на його думку, негативно впливає на потерпілих.

\"За моєю заявою щодо надання мені охорони рішення також не прийнято. Є підстави вважати, що в інших справах, у яких я беру участь, також можливі відповідні провокації щодо створення штучних підстав, які повинні перешкоджати моїй професійній діяльності\", — зазначено в заяві.

Циганков звернувся із заявою в Генпрокуратуру й Службу безпеки щодо притягнення до кримінальної відповідальності осіб, які, на його думку, незаконним шляхом намагалися втрутитися в його адвокатську діяльність і змусити змінити правову позицію при розслідуванні цієї справи.

Як відомо, Циганков попросив Міністерство внутрішніх справ надати йому охорону у зв\'язку з погрозами його життю.

24 жовтня Генпрокуратура взяла у своє провадження справу про розбещення дітей.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-10-2009 13:52 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100