5.05.2024 04:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ющенко вважає: підстав для надзвичайного стану немає

Підстав для оголошення надзвичайного стану у зв’язку з епідемією грипу немає.

Про це заявив президент Віктор Ющенко в ефірі 5 каналу.

\"Ні, підстав таких немає\", — заявив Ющенко, відповідаючи на питання журналіста щодо ймовірності введення надзвичайного стану і перенесення президентських виборів.

\"Я взагалі не прихильник того, щоб країна завмирала, щоб країна обмежувала свою життєдіяльність до рівнів, які важко пояснити\", — зазначив він.

\"Зрозуміло, що епідемію грипу переживає не одна Україна. Але дуже хотілося, щоб кроки, які вживає, зокрема, уряд і виконавча влада були адекватні цьому виклику\", — заявив президент.

\"Те, що зараз робиться, коли, по суті, припинене життя в регіонах і ця політика може, на жаль, поширюватися, мені здається, що тут треба надзвичайно делікатно використовувати ці обмежувальні кроки\", — сказав Ющенко.

Він вважає, що \"грип став одним з піарів виборчої кампанії\".

\"Оця метушня, оці перельоти щоденні, оці постійно діючі наради зранку до вечора. Коли 46 мільйонам людей показують, як проходить нарада – це смішно\", — наголосив президент.

\"Коли йде мова про тему паніки, то, я думаю, що найбільше паніку проводе поточна діяльність виконавчої влади, зокрема, уряду, яка робить гіперболізоване відношення до цієї проблеми\", — сказав Ющенко.

Президент дав інтерв’ю у четвер, 5 листопада.

Як відомо, у п’ятницю ввечері секретар Ради нацбезпеки та оборони Раїса Богатирьова заявила, що є конституційні підстави для введення надзвичайного стану.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 8-11-2009 19:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100