18.05.2024 18:02 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Мельниченко заявив, що Деркач погрожував йому через батька

Микола Мельниченко заявляє, що депутат Андрій Деркач накинувся на нього з погрозами через те, що його записи у \"справі Гонгадзе\" викривають Леоніда Деркача.

Про це екс-майор Держохорони заявив \«Газеті по-київськи\», коментуючи суботній інцидент у фешенебельному ресторані \"Бельведер\" у Києві, де Деркач ледь не побив Мельниченка.

При цьому він спростував, що прийшов у ресторан під час святкування весілля когось із дітей Деркача.

\"У суботу я гуляв із друзями по парку Слави, дорогою вирішили зайти в \"Бельведер\". Там я зустрів знайомого, зупинився перекинутися з ним парою слів. У цей час до мене підскочив депутат Андрій Деркач: \"Тебе звідси викинути чи ти сам вийдеш?\", — розповів Мельниченко.

\"Я йому: \"Ти хто взагалі такий?\". А він: \"Я Андрій Деркач! Ти в мене ще кров\'ю будеш харкати!\", — переповів він.

\"Після погроз депутат схопив мене рукою за обличчя. Ще секунда – і я б зарядив йому межі очі, добре, що підійшла моя охорона, а Деркача почала відтягати якась жінка. Руки в мене прямо чесалися йому врізати\", — додав Мельниченко.

За словами майора, молодят у \"Бельведері\" він не бачив, і \"якби там було весілля, то відвідувачів навряд чи пустили б до зали\".

\"Не знаю, що там за свято було, але, подумайте, на фіга мені весілля Деркача?. Агресивний депутат був вочевидь п\'яний, і я вирішив просто піти. Міліцію не викликали\", — сказав Мельниченко.

\"Не дивно, що Деркач-молодший, побачивши мене, так скипів – ще за Кучми через мої записи його батько втратив посаду в СБУ. \"Плівки\" доводять причетність Деркача-старшого не лише до справи Гонгадзе, але й до масштабних розкрадань\", — заявив майор.

\"Зараз я – охоронювана особа, і за напад і погрози людині, яку охороняє держава, потрібно відповідати. У понеділок напишу заяву в Генпрокуратуру, щоб розібралися з цим нардепом\", — повідомив Мельниченко.

З Андрієм Деркачем зв\'язатися газеті не вдалося, а його помічник Олег Бояринцев сказав лише, що Мельниченко – скандальна особа і від нього можна чекати чого завгодно.

\"Що стосується святкування \"весілля сина\" у ресторані – в Андрія Леонідовича (Деркача) немає синів, у нього лише три доньки\", — сказав Бояринцев.

Адміністратор \"Бельведера\" же запевняє, що ніяких інцидентів з депутатами в суботу там не було. \"У нас часто бувають солідні відвідувачі, ми ж не будемо запитувати в них, депутати вони чи ні. Я знаю в обличчя депутата Андрія Деркача – у суботу я його в нас не бачив. Як і майора Мельниченка. Та й весіль у нас не було\", — сказав він.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-11-2009 8:09 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100