2.05.2024 19:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Журналіст Сергій Лещенко підловив Тимошенко на черговій брехні

Вкотре пересвідчуюся, що Юлія Тимошенко була би ідеальним політиком в країні, де немає інтернету.

Цієї п'ятниці в Маріуполі вона заявила – після виборів збере навколо себе «потужну інтелектуальну команду».

Я не буду розмірковувати, хто ж тоді сьогодні складає команду Тимошенко, якщо її не задовольняє рівень цих людей. Кому-кому, але не прем'єр-міністру скаржитися, адже вона може рішенням уряду звільнити майже всю виконавчу владу на центральному рівні.

Послухаймо краще саму прем'єрку.

«Коли ви бачите інколи людей дуже високого чиновницького рівня, і коли ви бачите, що іноді їх інтелект не складає навіть однієї сотої вашого інтелекту, то вам дуже прикро. І ви думаєте, що могли б зробити цю справу набагато краще. Я думаю, що в наших силах – зібрати потужну національну команду, і я спробую це зробити», – пообіцяла Тимошенко студентам місцевого вузу.

Уважна людина може подумати: «десь я вже це чув».

Майже чотири роки тому Тимошенко годувала такими самими обіцянками.

«Я постійно повторюю і зроблю це ще раз: наш народ набагато інтелектуальніший, ніж представники влади і так звана „еліта“. І я буду робити все можливе, аби відкрити для таких талановитих людей шлях у владу», – заявила Тимошенко 8 лютого 2006 року протягом онлайн-конференції з нагоди старту проекту «Ідеальна країна».

Зараз текст цієї конференції більше не доступний на сайті Тимошенко, так само, як помер і сам проект «Ідеальна країна».

Але знову можна пересвідчитися, що інтернет-архіви не горять. І практично на кожну нинішню обіцянку Тимошенко можна знайти аналогічну нереалізовану її обіцянку кількарічної давності.

«Зараз саме у розробці перебуває проект „Кадровий реєстр“, який відкриє шлях до влади здатним до цього, талановитим людям з новим мисленням», – обіцяла тоді, в лютому 2006-го, Тимошенко.

Очевидно, за чотири роки налагодити цей інструмент їй не вдалося, інакше не довелося би сьогодні прем'єру скаржитися на низький інтелект своїх підлеглих.

Ще одна цитата, і складно зрозуміти, коли вона сказана – зараз чи три-чотири-пять років тому.

«Я зробила для себе висновок: не можна, коли нова команда приходить до влади, розділятися з тими людьми, які привели до влади цю команду. І потрібно робити серйозну інтелектуальну єдність суспільства і влади».

Підказка: це було заявлено Тимошенко 16 січня 2006. В її руках останні два роки було достатньо влади, щоб привести «нову команду».

Але чомусь таке загострене бажання залучити «інтелект нації» до влади з'являється в Тимошенко перед виборами. І зникає після них.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-11-2009 15:16 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100