19.03.2024 13:58 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Тимошенко домовилася з Аваковим про результати президентських виборів. Відео

 

Тимошенко, як кандидат у президенти, протягом останніх місяців неодноразово здійснювала візити в МВС, повідомляє Національне бюро розлідувань України.

Кандидат в президенти України Юлія Тимошенко за останні місяці неодноразово зустрічалась із міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим.

Про це йдеться в матеріалі програми «Схеми».

За інформацією журналістів, Тимошенко зустрічалась з Аваковим 16 березня — в цей день вони зафіксували Mercedes Тимошенко із автівкою супроводу, які заїхали на територію МВС без будь-якої перевірки.

Журналісти наголошують, що це не перша зустріч Авакова з Тимошенко.

«У жовтні минулого року «Схеми» зафіксували її візит до МВС. З території відомства виїхав той самий Mercedes з автівкою супроводу, які журналісти побачать згодом, 16 березня. За інформацією джерел журналістів, міністр та лідер «Батьківщини» зустрічалися також 23 грудня минулого року в «Фортеці» — комплексі спеціальних об'єктів, де мешкає Аваков», — йдеться в матеріалі.

Ще одна зустріч відбулася наприкінці січня в будівлі МВС.

«Всі зустрічі, які ми проводимо з Арсеном Аваковим, присвячені тільки чесним виборам. Діючий президент думає, що він може купити вибори — не вийде. Вибори він не купить», — пояснила Тимошенко журналістам мету свої візитів.

Зазначимо, що від прямої відповіді, чи залишиться Аваков на чолі МВС в разі її перемоги на виборах, Тимошенко ухилилась.

Аваков у відповідь на запит журналістів заявив, що підтримка Тимошенко позиції МВС щодо недопущення фальсифікацій є «адекватною реакцією» кандидата, який хоче отримати «чесну і легітимну перемогу».

«Як міністр внутрішніх справ, я спілкуюсь майже з усіма кандидатами. Юлія Тимошенко, як кандидат у президенти, протягом останніх місяців неодноразово візитувала МВС. Вона подавала заяви про порушення, надавала свідчення по справах, брала участь у слідчих діях, зверталася про надання особистої охорони тощо. У тому числі, вона мала зустрічі із міністром внутрішніх справ», — сказав Аваков.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-03-2019 21:34 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100