28.03.2024 18:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Олександр Омельченко збив на пішохідному переході на смерть людину. Фото. Доповнено

Omelchenko Oleksandr DTP125 листопада о 21.20 на Столичному шосе у Києві на виїзді з села Чапаївка депутат від НУ-НС, екс-мер Києва Олександр Омельченко збив на смерть пішохода.

Він їхав на позашляховику «Міцубісі Паджеро» зі сторони Конча-Заспи в напрямку Києва, інцидент стався біля зупинки громадського транспорту «Віта-2», повідомляє прес-центр ДАІ Києва.

Від отриманих тілесних ушкоджень 48-річний пішохід помер на місці пригоди, сказав начальник столичного управління ДАІ Анатолій Сіренко.

У письмовому поясненні Олександра Омельченка, яке було надано співробітникам ДАІ, зазначено, що його автомобіль рухався в напрямку міста у другій смузі руху зі швидкістю біля 70 км/год (на даній ділянці відповідним знаком встановлено обмеження максимальної швидкості до 80 км/год).

Він також пояснив, що в с. Чапаєвка перед його автомобілем із-за потоку зустрічного транспорту несподівано з`явилася людина.

За словами народного депутата, пішохід переходив дорогу в невстановленому для переходу місці, приблизно за 40 метрів від пішохідного переходу. Такі ж покази надав один зі свідків.

У поясненні Олександр Омельченко також вказав, що застосував екстренне гальмування аби уникнути наїзду.

Народний депутат знаходився на місці ДТП до завершення оформлення матеріалів пригоди, а також пройшов медичну експертизу, яка засвідчила, що він був тверезим.

Водночас, як пише «Магнолія-ТВ», за словами свідків, чоловік переходив дорогу у спеціально відведеному для цього місці по зебрі. Від удару машиною на великій швидкості пішохода відкинуло за перехід на кілька десятків метрів.

DTP-Omelya1

На фото: кашкет пішохода вбитого Омельченко залишився на зебрі

Пояснення Омельченка можуть викликати недовіру у мешканців Києва, які знають, що Столичне шосе — це траса, якою їздить українська еліта у свої заміські маєтки в районі Конча-Заспи, Козина та Українки, часто ігноруючи правила дорожнього руху.

Омельченко був обраний депутатом у 2007 році за квотою Народної самооборони, лідером якої є нинішній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Оскільки винуватець є народним депутатом, притягнення його до кримінальної відповідальності можливе лише за згодою Верховної Ради.

Наступник Омельченка, нинішній мер Леонід Черновецький, будучи депутатом, також на смерть збив 20-річного чоловіка. Це відбулося також на трасі Київ-Обухів в листопаді 2003 року.

DTP-Omelya3

DTP-Omelya2

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-11-2009 15:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100