25.04.2024 14:07 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Депутата Івана Харамана забили до смерті залізними прутами

pobili1У Донецькій області вбили директора агрофірми «Євгенівське», депутата райради Івана Харамана.

Нещасна подія сталася у четвер о 6 ранку в селищі Велика Новоселівка, повідомляє «Газета по-українськи».

За словами місцевих жителів, Хараман виїхав з двору свого будинку у бік села, де працював. Через 50 метрів дорогу перекрили.

«Хтось поставив тачку посеред дороги. Розсипали картоплю. Хараман вийшов зі своєї „Шкоди“ і в цей момент на нього напали декілька невідомих і побили залізними прутами», — розповів місцевий житель.

«Усі навколо знають, що у нього не було ворогів. Його смерті могли бажати тільки нові власники підприємства», — сказав співробітник «Євгенівського».

За даними видання, 44% агрофірми з недавніх пір належать Олегу Шемякову, 5% — доньці екс-голови райадміністрації Великоновосілківського району Валерія Шири. Зараз Шира очолює Великоновосілківську райраду.

28 жовтня будинок Харамана вночі закидали пляшками з «коктейлями Молотова». Тоді він звернувся до правоохоронних органів із заявою, в якій вказав, що підозрює в нападі нових власників.

Незадовго до цього до Донецького обласного господарського суду звернувся з позовами новий власник і зажадав накласти арешт на все майно фірми. Після цього Хараман заявив про спробу захоплення «Євгенівського» і звинуватив у цьому Шемякова.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-11-2009 15:17 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100