16.04.2024 07:04 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ющенку цікаво, чому дніпропетровська мафія платить за польоти Тимошенко

Tim u litaku1Президент Віктор Ющенко запропонував жителям Львівської області запитати прем'єра Юлію Тимошенко, на якому літаку вона летить до Львова.

Про це він сказав у неділю на зустрічі з жителями міста Червоноград Львівської області.

«У неділю до вас прилетить Юлія Володимирівна. Запитайте її, будь ласка, чому вона не користується державним літаком. Запитайте, на чиєму літаку вона прилетіла, і хто за це платить», — зазначив президент.

Як повідомила прес-служба Кабміну, в неділю Тимошенко відвідає Львівську область.

Також Ющенко цікавить, «на що живе прем'єр-міністр, хто в її родині працює і заробляє».

Глава держави висловив здивування тим, що Тимошенко не знає, яким бізнесом займається її чоловік, і як називається його фірма.

«Але справа не в тому, як називається ця фірма, або як живе прем'єр-міністр. А справа в тому, чи платить ця фірма податки, і чи не кришує Тимошенко цю фірму, і не отримує ця фірми доходи в обхід державі», — додав Ющенко.

«А якщо я бачу тільки прочерки у декларації, то, напевно, така ж політика буде і щодо 727 тис. суб'єктів підприємницької діяльності України», — заявив президент.

У той же час, він підкреслив, що одним з фундаментальних положень його політики є свобода слова. При цьому Ющенко переконаний, що він сам і його сім'я найбільше постраждали від свободи слова.

«Ви знаєте, мені набридло, коли я приходжу додому бачити, що плачуть мої доньки і плаче моя дружина від того потоку негативу і бруду, які виливаються на них», — сказав президент.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-12-2009 23:23 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100