28.03.2024 21:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко набрехала, що її не пускають у телевізор

vona breshe1Прем'єр Юлія Тимошенко заявила, що сьогодні не має можливості через ЗМІ, в першу чергу, телебачення, донести свою позицію до українців.

Про це вона сказала на зустрічі з мешканцями Васильківського району Київської області.

«Я, безумовно, через усі ЗМІ дійти до вас не можу. Вони мене там раз на три місяці на ток-шоу випускають, обставивши своїми гончими так, що я там слова сказати не можу. А новини йдуть таким чином, що там не можна розібратися, хто правий, хто винен — і всі в одні ворота грають», - звично брехала «біомасі» Тимошенко.

Прем'єр традиційно намагалася маніпулювати електоратом, заявивши, що є два реальних кандидати в президенти — вона сама і кандидат із «протилежного табору», лідер Партії регіонів Віктор Янукович, а всі інші — «технічні кандидати» її опонента.

«Якщо ви побачите 18 кандидатів у президенти... Ви ж бачите, що я одна — всі інші з іншого боку. Один реальний кандидат, а всі інші — це група підтримки, яка міцно тримає його, як свого лідера», — сказала Вона.

Українська правда навела лише деяки факти з чисельних виступів Тимошенко на телебаченні, де вона домінує у порівнянні з усіма іншими кандидатами на президентство:

У п'ятницю, 11 грудня, у прямому ефірі Першого Національного Тимошенко провела брифінг, на якому повідомила про рішення УЄФА з приводу України.

У четвер, 10 грудня, Тимошенко була гостем політичного ток-шоу на ТРК «Україна», в якому вона годину спілкувалася з гостями студії. Формат передачі не передбачає наявності опонентів.

У понеділок, 7 грудня, Тимошенко в прямому ефірі Першого національного проводила урочисті збори з нагоди дня місцевого самоврядування.

Перед цим у п'ятницю, 4 грудня, Тимошенко була присутня в ефірі телеканалу «Інтер» у передачі Євгена Кисельова «Велика політика».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-12-2009 6:37 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100