24.04.2024 22:21 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Луценко вперто не хоче виконувати рішення судів

Lucik3Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко звільнив Анатолія Могильова, поновленого судом на посаді заступника голови МВС — начальника міліції в Криму.

Як повідомляє відділ зв'язків із громадськістю ГУ МВС у Криму, він звільнений «за грубе порушення закону „Про міліцію“, який забороняє співробітникам міліції займатися політичною діяльністю».

Підставою для звільнення формально послугувало те, що Могильов, знаходячись у кадровому резерві МВС, у порушення вимог закону «Про міліцію», одночасно виконував функції керівника передвиборного штабу політичної партії, яка підтримує одного з кандидатів у президенти України, мовиться в повідомленні.

Як відомо, Могильов був звільнений із посади начальника кримської міліції в грудні 2007 року. Він подав позов до Окружного адмінсуду Донецька, який у листопаді 2008 року виніс рішення про поновлення генерал-майора міліції на посаді.

МВС подало апеляцію на це рішення суду й оскаржило його. Але Вищий адмінсуд залишив рішення Донецького окружного суду в силі. У результаті, Могильова поновили на посаді й у той же день знову звільнили.

Він подав апеляцію в Донецький окружний адмінсуд, який 11 грудня цього року поновив Могильова на посаді заступника міністра внутрішніх справ — начальника Головного управління МВС у Криму.

Цю посаду вже обіймає соратник Луценка, депутат Верховної Ради від «Народної самооборони» («НУ-НС») Геннадій Москаль. Він не складав депутатських повноважень, як того вимагає Коституція України, очікуючи рішення суду про законність його перебування на посаді заступника голови МВС.

Могильов на даний час очолює Кримський виборчий штаб кандидата в президенти, лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Як відомо, сам Луценко неодноразово висловлювався на підтримку іншого кандидата в президенти — чинного прем'єра Юлії Тимошенко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-12-2009 13:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100