26.04.2024 17:10 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Завивання москаля

vovk1Бандера — Герой України!

І завили москалі... Вовки завжди виють на небезпеку та голод. Вовків, виявляється в Україні багато. Вовки, а на нас, вашу «вчорашню їжу» ви знову не зважаєте. Вас охопив новий страх від того, що ми пам'ятаємо і шануємо того, хто вчив нас проти вас брати вила в руки. Вила вчив брати і Іван Мазепа, і Богдан Хмельницький, і отаман Григор'єв, і Іван Виговський. Вийте вовки! Ми пам'ятаємо про правила поведінки з Вами... Вийте і остерігайтеся, і пам'ятайте, що після завивання настає час піджати хвоста та тікати подалі.

Реакція Москви та «рускоязичних» проста і прогнозована, і навіть по-звірячому природна. Почувши чергове завивання, ми в черговий раз пересвідчилися, що вовки поруч, і наші вила повинні бути напоготові.

«Присвоение Степану Бандере звания героя Украины грубо противоречит международному и отечественному законодательству.»- верещать недруги. А загарбати чужі землі, влаштовувати геноцид, нищення та переселення хіба лежать в рамках згаданого права? Здається не справа чужинця – колонізатора чи їх нащадків давати такі оцінки.

Україна радіє... Чужинці виють та брешуть, як собаки на місяць. Радість щира та піднесення за встановлення справедливості. Нарешті справжній символ нації одержав офіційне визнання держави, за яку боровся та поклав своє життя.

Життя продовжується, але поруч завили вовки... З ними, за логікою життя, треба щось робити. Стріляти, як вони, а ми у відповідь не той час, але репатріювати на землю предків до Московії справедливо і логічно. Нехай виють під вухом собі подібних... Земля українська очиститься і політична екологія за для спокою у суспільстві стане приорітетом.

Дивує і інше, що лише росіяни в Україні виказують своє невдоволення, лише росіяни ззовні повчають нас нашій історії та диктують як нам жити, говорити, дихати. Вий москалів дратує, але він природний. Вовки, вони хижаки і за такими законами вони живуть.

 

Анатолій Авдєєв

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-01-2010 15:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100