16.04.2024 10:53 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко не підтримує позицію Ющенка щодо Бандери, ОУН-УПА

tim rushaПрес-служба Луганського обласного штабу БЮТ  оприлюднила коментар народного депутата від цього блоку – Віталія Курила. В ньому він стверджує, що позиція Ющенка щодо історичної справедливості до борців за незалежність пані Тимошенко так само далека, як, наприклад, її російському колезі Владіміру Путіну ідеали демократії.

«Юлія Тимошенко не підтримує позицію Ющенка щодо Бандери, ОУН-УПА, героїв Крут, як це стверджувалося в пресі», — каже народний депутат. І веде далі:

«У своїх виступах, як на Західній Україні, так і на Сході вона жодного разу не згадала про Бандеру, розуміючи, що ця людина поки що не об'єднує Україну – це є роз'єднуючий чинник. Якщо говорити про героїв Крут – це абсолютно інша подія 1918 року: Центральна Рада послала хлопчиськ на смертовбивство. Наступні такі ж хлопчиська були з «Молодої Гвардії». Як тих, так і інших потрібно шанувати за те, що вони померли за свою ідею (виявляється, для В.Курила Україна – всього лише «ідея»)».

«Глечики Ющенка» залишаться з Ющенком і БЮТ переймати його ідеї по «об'єднанню України» не буде. Я думаю, жоден політик, що прийшов до влади, допускати помилок, які допустив Юшенко, вже не буде. На превеликий жаль, за 5 років правління цього Президента Україна не стала сильнішою державою, не стала монолітнішою державою, а лише послабішала» — заявив народний депутат.

За словами Віталія Курила, Тимошенко є тією людиною, яка здатна об'єднати Україну: «Вона своя як для Західної України, так і для Донбасу. Вона родом з Дніпропетровська, вона така ж російськомовна, як і ми з вами – вона зі Сходу. Вона виросла в промисловому місті Дніпропетровську, в такому ж, як і Луганськ і всі біди і відчаї людей їй абсолютно зрозумілі».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-02-2010 16:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100