19.04.2024 15:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Першу скаргу з банди Тимошенко щодо виборів суд залишив без руху

sud1Вищий адмінсуд залишив без руху позов БЮТівця Віталія Барвіненка про визнання недійсним протоколу ЦВК про результати другого туру виборів президента.

Як повідомила прес-служба ВАС, суд виніс відповідну ухвалу.

«В ухвалі суду, зокрема, вказано, що у позовній заяві позивач Барвіненко зазначив, що своїми незаконними та протиправними діями ЦВК порушила його конституційне право обирати, що призвело до спотворення результатів виборів», — зазначається у повідомленні.

«Суд дійшов висновку, що вказане позивачем порушення є загальним і не містить вказівки про те, яким чином таке рішення, дія чи бездіяльність порушує виборчі права або інтереси щодо участі у виборчому процесі чи процесі референдуму його особисто», — наголосила прес-служба.

Суд також встановив, що «у позовній заяві не вказано доказів, про які відомо позивачу і які можуть бути використані судом на підтвердження обставин, якими обґрунтовуються позовні вимоги».

«Доданий до позовної заяви протокол ЦВК про результати повторного голосування з виборів президента взагалі ніким не підписаний та не завірений», — йдеться у повідомленні.

Крім того, в ухвалі вказано, що «позовна заява містить такі позовні вимоги, які не підлягають розгляду ВАС, як судом першої інстанції, зокрема, про встановлення факту системного і грубого порушення принципів і засад виборчого процесу».

«Суд надав позивачу Барвіненку строк для усунення недоліків позовної заяви до 17:00 16 лютого 2010 року. У випадку невиконання вимог цієї ухвали до встановленого судом часу позовна заява буде вважатись неподаною і повернута йому», — йдеться у повідомленні.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-02-2010 0:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100