26.04.2024 15:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Вбивця Степана Бандери заслуговує на звання героя України?

Stashinskiy1Щоб бути послідовним, Янукович разом зі зняттям звання героя України з Степана Бандери повинен присвоїти це звання вбивці – Богдану Сташинському.

За всіма законами логіки, якщо Степан Бандера є фашистський лакей, прибічник фашизму, вбивця, звір і т. д., тобто таке собі українське уособлення зла 20-го сторіччя, а не символ нації, то це звання слід віддати вбивці Степана Бандери, агенту КГБ – Богдану Сташиньскому, який позбавив світ цього зла.
Це було б кроком назустріч справедливості, а Янукович підтримав би свій статус послідовного політика, який тримає своє слово.

Богдан Сташинський повинен стати героєм нової команди та тієї частини України, яка визнає майбутній Указ Президента України про скасування указу щодо присвоєння звання героя України Степану Бандері.

Слід зазначити, що Сташинський належно оцінений в свій час Радянським союзом за вбивство Степана Бандери. Указом президії Верховного совета СССР від 06.11.1959 він нагороджений за успішне опрацювання однієї проблеми орденом Червоного прапора (вбивство сталося 15 жовтня 1959 р., тобто через три тижні).

Пропоную Соціалістичній партії України та Всеукраїнській партії «Діти війни», які зараз по всій Україні розвернули намети та розпочалти акцію по збору підписів за відміну Указу Президента про присвоєння звання "герой України Степану Бандері включити в своє звернення ще один пункт за яким просити Януковича присвоїти це звання Богдану Сташинському

Але перед тим, як це робити давайте ще раз пригадаємо кілька цитат з листа Сін Мекрайда, генерального секретаря Міжнародної комісії юристів, недержавної організації з дорадчим статусом при Економічній і Соціальній Раді Об'єднаних Націй, яка намагался притягти радянський Союз на міжнародний суд:

«...Замордування борців за свободу, Степана Бандери і Льва Ребета, було з погляду карного права важким злочином, до того ж міжнародньо-правним злочином».

Хто ми? Славних прадідів великих правнуки погані.

 

Андрій Скакодуб, Народна правда

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-03-2010 22:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100