28.03.2024 15:18 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

31 березня до Азарова прийдуть «дешеві клоуни» і «казнокради»

antiTabachnik2В середу, 31 березня 2010 року, о 9:30 біля будинку Кабінету Міністрів України в рамках кампанії „Табачник-STOP!” молодь „За Україну!” проведе флешмоб з вимогою звільнення Дмитра Табачника з посади Міністра освіти та науки України.

Про це повідомляє координатор Громадського Руху „За Україну!” з молодіжних питань Степан Барна.

За його словами, в акції візьмуть участь студенти та громадські активісти, які будуть вдягнені в наряди клоунів. „Флешмоб пройде у формі театралізованого дійства, коли „дешеві клоуни” займатимуться тим, чим, за словами „регіонала” Бориса Колеснікова, займається Дмитро Табачник, — казнокрадством”, – повідомив координатор Руху „За Україну!” з молодіжних питань.

„За Україну!” продовжить боротися проти Дмитра Табачника до тих пір, поки він не покине посаду Міністра освіти та науки України, — запевнив Степан Барна, – В парламенті і поза ним ми будемо боротися з „дешевими клоунами”, які сьогодні нажаль представлені в уряді”.

 

Лідер партії „За Україну!” В’ячеслав Кириленко 30 березня 2010 року повторно зареєстрував у Верховній Раді новий проект постанови про звільнення Дмитра Табачника з посади Міністра освіти та науки України.

Документ зареєстровано в апараті ВР за номером 6242.

За словами В’ячеслава Кириленка, голосування 30 березня за звільнення Дмитра Табачника є жовтою карткою для нього. „Двісті два голоси при не найбільшій мобілізації парламентаріїв проти його роботи означають, що в нього вже немає остаточної легітимності”, — зауважив ініціатор голосування.

„Для мене і моїх побратимів – це лише крок у здобутті нашої мети щодо усунення українофоба Дмитра Табачника з посади Міністра освіти і науки України. Ми разом із позапарламентськими силами будемо боротися з цим призначенням доти, доки не отримаємо повної перемоги”, — запевнив В’ячеслав Кириленко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-03-2010 16:32 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100