2.05.2024 20:59 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Луганську відбулась акція «Геть Табачника!»

Tabachnik Dmitro11

Луганськ. Акція "Геть Табачника!"

Третій тиждень поспіль молодіжне крило Луганської обласної організації ВО «Свобода» виставляє у центрі Луганська, біля пілону Слави, що на площі Героїв ВВВ, намети з плакатами, присвяченими даній тематиці. Луганська «Свобода» висловлює щиру подяку побратимам з Харківського та Київського МНК за надану агітаційну продукцію та плакати для проведення цієї акції.
Студенти луганських навчальних закладів, які є прихильниками та симпатиками ВО «Свобода», біля наметів з плакатами «АнтиТабачної» кампанії розповсюджували з-поміж мешканців Луганська «свободівську» пресу й листівки, роз'яснювали луганчанам основні моменти акції та агітували до неї приєднуватись.

Останнім часом керівництво Луганської «Свободи» змінило тактику проведення агітаційних заходів. Замість спортивної молоді з молодіжної організації «Соколи Свободи» відтепер у наметах стоять чарівні, усміхнені дівчата, які розповсюджують партійну періодику та листівки. Як свідчить практика, подібний крок повністю виправдав себе. Кількість розповсюдженого матеріалу значно збільшилася. Луганчани із задоволенням приймають партійну пресу із рук усміхнених українок. Агітаційні намети з партійною пресою у вихідні дні стали вже невідмінним атрибутом центральної частини Луганська.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-04-2010 16:47 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100