18.04.2024 13:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Нардеп Гримчак просить Медведька порушити кримінальну справу стосовно сина президента

Yanuk-mol1Депутат від НУНС Юрій Гримчак просить генпрокурора порушити кримінальну справу стосовно сина президента, депутата від Партії регіонів Віктора Януковича. Про це йдеться у його заяві на імя Олександра Медведька про протиправні дії, вчинені проти нього в залі парламенту.

Він звинувачує у скоєнні протиправних дій щодо нього регіоналів Януковича, Валерія Коновалюка, Валерія Малишева, Дмитра Святаша.

У своїй заяві депутат зазначив: «В зв'язку з тим, що я являюсь депутатом, 27 квітня 2010 року в період часу 10:35 я перебував в сесійній залі Верховної Ради, де виконував свої посадові обв'язки депутата, пов'язані з державною діяльністю».

«Після початку роботи пленарного засідання, зі сторони урядової ложі, полетіли яйця в бік спікера Володимира Литвина. Після чого біля тієї ж ложі розпочалась бійка. Я знаходився на своєму робочому місці та спостерігав за цими хуліганськими діями депутатів зі сторони», — зазначив Гримчак.

«Після чого між рядами нашої політичної сили почав сильно виділятися дим, який стрімко заповнював залу. Я подумав, що хтось підпалив димову шашку та кинув її в наші ряди», — заявив він.

«Та коли я опустив свій погляд на підлогу, то побачив, що прямо в мене під ногами лежить металевий циліндр. Я подумав, що це може бути димова шашка яка ще не спрацювала, після чого я миттєво її схопив та поклав до кишені», — йдеться у заяві депутата.

За словами Гримчака, він накрив її ще руками і вискочив з зали та «комусь там віддав, щоб вона була знешкоджена». Депутат зазначив, що після цього він повернувся на своє робоче місце.

«В цей час до мене підбіг Коновалюк, який почав мені погрожувати фізичною розправою, нецензурно висловлюватись в мою адресу. Він стояв близько до мене, прямо навалювався своїм тілом», — пише НУНСівець.

«Я взяв його і відтягнув від себе, попросивши його зупинити свої протиправні дії. Але після цього він став ще агресивнішим, та почав махати руками», — наголосив Гримчак.

«На допомогу йому зразу прибули однопартійці: Малишев, Святаш та Янукович які почали мене душити руками за горло, бити кулаками по тулубу, а Коновалюк особисто наніс удар кулаком правої руки мені в праву надбрівну дугу, від чого у мене утворився крововилив та садна», — йдеться у заяві.

За його словами, «протиправні дії вказаних народних депутатів зафіксовані на фото та відеозапису».

Гримчак попросив генпрокурора «організувати проведення дослідчої перевірки та порушити кримінальну справу стосовно Коновалюка, Малишева, Святаша та Януковича».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-05-2010 18:38 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100