19.04.2024 17:48 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Рейдерський сіндікат Ахметова-Новінського відбирає у Коломойського комбінат

kolomoy2На «Південному гірничо-збагачувальному комбінаті» змінилося керівництво.

Зміна керівництва супроводжувалася підрозділами Міністерства внутрішніх справ «Титан» і «Беркут».

Керівництво змінилося на користь російського бізнесмена Вадима Новінського, який є діловим партнером депутата від Партії регіонів Ріната Ахметова.

Як відомо, Новінський і бізнесмен Ігор Коломойський є паритетними співвласниками «Південного ГЗК». УНІАН, який входить до медіахолдингу Коломойського, називає ці дії «рейдерським захопленням».

Підставою для зміни керівництва стала ухвала Саксаганського районного суду Кривого Рогу, йдеться у повідомленні.

УНІАН зазначає, що о 14:50 п'ятниці на підприємстві була організована диспетчерська оперативка, на якій Новінський довів до відома керівних працівників підприємства інформацію про те, що нібито відбулося засідання наглядової ради підприємства, на якому були присутні 4 члени.

Згідно з повідомленням, при цьому був присутній також член наглядової ради Геннадій Корбан. В результаті голосування було ухвалене рішення про зміну голови і членів правління підприємства.

Після цього Новінський представив в.о. голови правління Михайла Короленка, який до останнього часу обіймав посаду гендиректора ВАТ «Центральний ГЗК», що входить до компанії «Метінвест», яка належить Ахметову та Новінському.

Так само були представлені нові члени правління Олександр Зорін, Ірина Кучук, Олександр Рибалко і Дмитро Шевчик.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-05-2010 18:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100