27.04.2024 10:40 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Парламентар Парубій оскаржить постанову про сфабриковану кримінальну справу

Parubii Andrii1Депутат від НУНС Андрій Парубій оскаржить постанову про відкриття прокуратурою кримінальної справи щодо нього.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

«Мені говорили адвокати, що дана справа може попасти у Верховну Раду не швидше, як за два місяці. Вона попала за тиждень», — сказав депутат.

За словами Парубія, питання щодо притягнення його до кримінальної відповідальності може стояти на порядку денному Верховної Ради вже у вівторок.

«Дуже швидко воно може пройти регламентний комітет, бо там має більшість Партії регіонів. В мене є підстави думати, що події можуть розгортатися надзвичайно швидко», — зазначив НУНСівець.

«Я дізнався випадково, що мені вже відправлена повістка на понеділок. Я ще не отримав її, але, тим не менше, знаючи про її існування, я в понеділок піду до слідчого, я візьму від нього постанову про те, що я є обвинувачений і я тут же з нею піду в суд оскаржувати», — сказав він.

Парубій підкреслив, що «немає законних підстав для відкриття цієї справи». Водночас депутат не виключив, що «не встигне» оскаржити відкриття справи проти нього.

«Вся Україна, і весь світ бачили, як у Верховній Раді депутати і бандити від Партії регіонів і коаліції просто калічили депутатів від НУНС, які перебували на робочих місцях. Чомусь проти них немає відкритих кримінальних справ», — заявив він.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-05-2010 16:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100