19.04.2024 11:35 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

— 2 Життя народних депутатів під загрозою!

— 2

Життя народних депутатів під загрозою! Коронавірусний диверсант Зеленський своїми забаганками знищує український парламентаризм.

Преса пише, що у нардепа, члена депутатської групи «Довіра» Сергія Вельможного та його сина підтвердилося інфікування на коронавірус.

Це вже 2 випадок зараження смертельною хворобою члена парламенту.

Але головна новина в іншому.  17 березня Вельможний був присутній на позачерговому засіданні Верховної Ради.  Не всі були тоді в масках, окулярах і рукавичках. Це трагедія! Можуть бути заражені десятки його колег, які ігнорували мій заклик до карантину на початку минулого місяця. Я писав у фейсбуці та на Спротиві ще 10 лютого 2020 року:
«Коронавірус страшніше грипу. Санітарно-карантинні заходи мають бути обов’язковими»
https://sprotiv.org/70684
В Італії було так 4 тижні тому, як у нас зараз.
Все почалося 21 лютого. Почитайте хроніку епідемії від очевидця
https://sprotiv.org/70748

Але зеботи глузували з мене та обзивали порохоботом. Я громадянин України і мені не однаково, що буде завтра з кожним українцем.

13 лютого 2020 року народний депутат від Зеленського Ольга Василевська-Смаглюк назвала коронавірус маркетинговим ходом, щоб продати більше масок.
https://www.facebook.com/oleksii.oleksiev/videos/10220150586133178/
20 лютого 2020 року нардеп від СН Радуцький заявив, що побоювання заразитися новим коронавірусом в Україні безпідставні.

Шановні народні депутати!

Ви вже зробили все необхідне для боротьби з коронавірусною інфекцією в Україні, ухваливши відповідний «коронавірусний» закон. Ви ризикували своїм життям і певен, з часом ваші виборці оцінять вашу жертовність.

Знаю, що необхідності ухвалювати рішення про надзвичайний стан немає, необхідно лише впровадити Кабміном режим надзвичайної ситуації по всій Україні.

Але крім епідемії коронавірусу в Україні існує загроза узурпації влади психопатами, які хочуть режиму надзвичайного стану.

Мене шокували вологі мрії аваківця Ivan Varchenko (радник міністра МВС), який заявив, що «демократія — це нездатність приймати відповідальні, непопулярні але ефективні рішення».

Більше того цей чувак, який схоже хворий дисоціальним розладом особистості, стверджує, що «права людини — це войовниче невігластво тисяч окремих громадян».

Надзвичайна ситуація потрібна, а надзвичайний стан, то диктатура!

Введення парламентом надзвичайного стану погіршить ситуацію, порушить права людини, викличе обурення та паніку.

А надзвичайна ситуація — тут немає можливості блокувати інтернет чи забороняти політичні партії, зловживати владою Зеленському чи Авакову.

Настав час призначеному парламентом уряду працювати, а не гратися у «Ферму» як це робить міністр МВС Аваков 19 березня 2020 року на його засіданнях: https://www.youtube.com/watch?v=2eO4nFSrbzQ

Мене шокувало, що Зеленський закликав повертатися десятки тисяч українців з країн охоплених епідемією, не ізолювавши їх на карантин, як у Нових Санджарах!
Разом з метро президенту треба було одночасно скасувати всі перевезення у громадському транспорті. Черги дають приблизно +20 тис заражень щодня за моделю «Ухань» — це диверсія проти українських громадян.
Зеленський — безвідповідальний, неосвічений чувак, дії якого загрожують національній безпеці України, загрожують життю та здоров'ю кожного українця.

Його заклики проводити негайно, а не після 14 денного карантину, засідання парламенту є злочинними.

Шановні народні депутати, прошу вас лишатися вдома та суворо дотримуватися повного карантину! Ваше життя потрібно не лише вам та вашим рідним, від нього як ніколи залежить доля України.

Зеленського у Ростов! Раду на карантин!
Робимо репост!

Вадим Гладчук, фейсбук

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-03-2020 12:24 | Кількість переглядів 14077 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100