26.04.2024 06:53 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Голова СБУ Хорошковський не знає основ громадянського суспільства?

Horoshkovskyi Valeriyi1На думку екс-керівника департаменту архівного забезпечення СБУ Володимира В’ятровича, голова СБУ Валерій Хорошковський не розуміє основ громадянського суспільства. Про це історик сказав у коментарі Delfi.ua.

Поведінка співробітника СБУ було абсолютно некоректною, вважає В’ятрович. Отож, ректор, який зробив інформацію про розмову зі співробітником служби безпеки публічною, вчинив цілком правильно. «Саме такими публічними методами потрібно боротися з непрофесійністю в СБУ», — відзначив В’ятрович.

На його думку, «швидше за все співробітник СБУ отримав спеціальні інструкції про те, що він повинен отримати підпис ректора Українського католицького університету».

Коментуючи слова Хорошковського щодо старту акції «Стоп цензурі!», В’ятрович сказав: «Як сам Хорошковський, так і інші представники влади акції громадянського обурення називають «технологіями». Імовірно, це — нерозуміння основ громадянського суспільства. Вони забувають, що у випадку, якщо чиїсь інтереси порушуються, суспільство має право на протест», — заявив він.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-06-2010 15:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Бойко Наталія Михалівна

    7.07.2009 На нашу оселю було совершено покушенія через окно Бауманом Олександром Федоровичем діло вів участковий Павлов Є С 20.08.14:30 без всяких причин діло закрили участковий Лукачино М М є експертиза побиття а 27.08.2010. в 19:00 він на підпитку розхвалявся своєму брату що він купив участкових Павлову Є С дав 500 доларів. а Лукачино М М дав 200 доларів щоб діла закрили а коли ми опротістовуєм діла через прокоратуру. участковий Павлов Є С.іде договарюватися щоб діло не откривали за Баумана гроші в нас вимагає 2000 доларів за те, що він відкупляєтся від влади, нас заказував убити трьоїм чоловікам каждому по 100 доларів нас шанташіруєт вікна позабивав досками а зверху брезент увійшов в зговор із ІДБК Беловой Л М яка в нього бере хабарі,лист на 13 аркушів ЖРЗПЗ №1172 в мукачівській прокуратурі дом поливав шлангом влада не реагіруєт,Дуже багатий і кричит нам в вікно.Я владу купів а вас повбиваю і позаливаю Бойко Маріанна Юрівна Жовтнева1 кв 2

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100