19.04.2024 22:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Регіонал Володимир Ярощук звинуватив віце-прем'єра Володимира Сівковича у рейдерстві

Sivkovich Volodimir1Віце-прем'єра Володимира Сівковича звинувачують у рейдерському захопленні земель.

Про це заявив з трибуни Верховної Ради депутат-регіонал Володимир Ярощук.

«Мені стали відомі факти участі віце-прем'єра з силових питань Володимира Сівковича у операціях, що не відповідають високому статусу посадовця... до нас надійшла інформація про неодноразове втручання Сівковича в роботу судових та правоохоронних органів шляхом погроз і примусу  з метою заволодіння державним майном», — заявив депутат.

За його словами, Сівкович як голова комісії з протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств використовує цю посаду «прямопротилежно її призначенню».

«Він сприяє рейдерству, кришує захоплення підприємств, спрямовує рейдерів до тих чи інших підприємств, активно застосовує телефонне право у роботі з суддями», — заявив Ярощук.

За його словами, однією з оборудок, вчинених за сприяння Сівковича та голови Держкомзему Кулініча було захоплення державних земель у розмірі 220 гектарів острова Муромець.

«Відповідно до вказівок Сівковича та Кулініча Броварська районна адміністрація у лютому 2010 надала дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства 110 громадянам. А вже у березні 2010 передала ці земельні ділянки підставним особам», — повідомив депутат.

Зрештою, за його словами, ця земля опинилася під контролем високо посадовців.

Ярощук також нагадав, що острів належить Києва і не має одного відношення до Броварської райради.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-06-2010 10:20 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100