20.04.2024 08:05 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Медведько через Баганця подасть у відставку?

Medvedko1Генпрокурор Олександр Медведько може подати у відставку до офіційного закінчення своїх повноважень.

Про це повідомляє джерело у Генпрокуратурі.

За його словами, на це вказує скандал, пов`язаний з журналістським розслідуванням відносно прокурора Львівської області Олексія Баганця.

Співрозмовник стверджує, що це «банальний злив недостовірної інформації в ЗМІ», повідомляє газета «Коментарі».

За його словами, видання не могло власними силами проводити стеження за Баганцем і його водієм практично одночасно й у Києві, і у Львові та самостійно роздобути копії рахунків з точними цифрами всіх відрядних видатків прокурора області.

Однак влада у будь-якому випадку не збирається залишати Медведька на другий термін через його недостатню надійність, пише видання.

За словами джерела, серед тих, хто може замінити Медведька, найважливішими для Банкової виглядають перший заступник Генпрокурора Віктор Пшонка та заступник генпрокурора Юрій Ударцов.

При цьому Ударцов буде «запасним аеродромом» у випадку, якщо щодо Пшонки виникнуть якісь «шорсткості».

«Хоча „шорсткості“, на думку видання, можуть виникнути щодо обох претендентів. Наприклад, у 2001 році Пшонка та Ударцов виявилися безпосередніми фігурантами справи, пов`язаної з убивством журналіста зі Слов`янська Ігоря Александрова», — йдеться у повідомленні.

«За три роки до його смерті прокурор Слов`янська Ударцов ініціював проти журналіста порушення кримінальної справи за наклеп на бізнесмена й кандидата в народні депутати Олександра Лещинського», — зазначається у публікації.

Тоді суд заборонив Александрову п`ять років займатися професійною діяльністю.

Напередодні вбивства журналіст звертався до прокурора Донецької області Пшонки щодо факту численних загроз своєму життю, але той не відреагував, пише видання.

 

Читайте також:

«Лексусовий» прокурор Баганець (сенсаційні фото)

Прокурор Баганець хоче посадити у тюрму журналістів газети «Експрес», які написали про його «Лексус»

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-06-2010 16:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • http://mail.ru петро

    баганця у відставку! Кришує бандюків — Федишина Р.С. ( шувар). там- безлад, наркотики. Підприємці бідні від страшних поборів. Був такий собі Панасенко- борец за правду- посадили на довічне, бо заважав їм!

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100