18.04.2024 03:58 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

МВС купує VIP-машини не для себе, а для Януковича з Азаровим

kortej2

На фото кортеж Януковича

Міністерство внутрішніх справ має намір придбати дорогі авто для супроводу перших осіб держави.

Про це «Сегодня» повідомило джерело в керівництві МВС.

За словами співрозмовника, машини передбачається придбати не для керівництва МВС, а в якості «транспортних засобів спецпризначення» для супроводу українського керівництва (президента, прем'єра і спікера парламенту), а також іноземних делегацій.

Як відомо, МВС хоче провести тендер на закупівлю 20 престижних авто, серед яких є «Мерседеси», «Ауді» і «Тойота Камрі», на що може бути витрачено від 8 до 9 мільйонів гривень.

Після оприлюднення даної інформації в пресі, прем'єр Микола Азаров назвав її «плітками», у відповідь на що газета «Дело» опублікувала офіційне оголошення з Вісника держзакупівель про наміри придбати VIP-автомобілі для МВС.

На засіданні Кабміну 21 липня 2010 року Азаров доручив Держказначейству припинити фінансування надмірних витрат уряду — виділення грошей на придбання дорогих авто, меблів та на ремонти кабінетів.

Однак у МВС поки жодних розпоряджень призупинити проведення тендерів з дорогих авто не отримували.

«На сьогоднішній день у нас немає інформації про заборону проведення тендеру, але ми можемо припускати, що це може відбутися», — повідомив співрозмовник «Сегодня» у керівництві МВС.

 

Читайте також:

Прем'єра Азарова зловили на брехні. Фотофакт

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-07-2010 12:34 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100