25.04.2024 13:47 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Андрій Древицький: «Партія Народний порядок на місцевих виборах буде висувати журналістів»

Drevitskyi1На сайт партії «Партії Народний порядок» я натрапила випадково. Зацікавилася та клікнула на банер «Партія Народний порядок шукає чесних кандидатів у депутати». Захотілося поспілкуватись з лідерами партії. Голова політради ПНП Андрій Юрійович Древицький люб’язно погодився відповісти на кілька питань.

– Перш за все, розкажіть про себе.

Мені 31 рік. За фахом – економіст. З 1997 року працюю у «третьому секторі», займався розбудовою громадських організацій і громадянського суспільства. Депутат місцевих рад 4 та 5 скликання. У 2002 році обраний головою організаційного комітету по створенню Партії Народний порядок, яку і очолив в 2009 році за рішенням з’їзду.

— Що відрізняє вашу партію від інших?

В Україні існує близько двох сотень партій. Більшість з них роблять лише спекулятивні заяви  та тиражують брехливі обіцянки. Ми ж прийшли працювати, а не піаритись.

Партія Народний порядок – це перша ліберальна українська партія. Не партія олігархів, не партія чиновників. Це партія, створена простими людьми для захисту кожного з нас.

Подивіться, про що говорять по телевізору відомі політики. Вони сперечаються про висмоктані з пальця ними ж псевдо-конфлікти, далекі від простих людей. Ці політики не чують голос народу. Їх мета – створити бардак, дезорієнтувати виборців і хапнути, що погано лежить.

Ми, на відміну від інших, готові своїми руками наводити порядок. Партія Народний порядок має план, як зробити Україну заможною та успішною державою вільних громадян, як збільшити рівень оплати праці, як покращити здоров’я людей, зробити доступнішою якісну медичну допомогу та ліки. Ми будемо зменшувати податковий та регуляторний тиск на підприємців. Наші депутати будуть ремонтувати прогниле комунальне господарство, іржаві труби, аварійні будинки, вищерблені дороги. Наше завдання – вирішити нагальні проблеми місцевих громад.

– Чи вистачить вам людей для реалізації таких амбіційних задумів?

Після утворення партії 16 березня 2009 року в партію вступили близько 12 тисяч громадян. Це активні, успішні, авторитетні люди, кожен з яких працює на благо України. Партія зареєстрована у 24 областях, Автономній Республіці Крим, містах Києві, Севастополі та інших.

– Ваша партія братиме участь у місцевих виборах 31 жовтня?

Партія Народний порядок, безперечно, візьме участь у місцевих виборах. Ми надаємо політичну платформу молодим політикам, представникам громадських організацій, незалежним журналістам і активним громадянам для переходу від планування і дискусій до практичної реалізації ліберальних проектів у органах державної влади і на політичній арені.

Задумки ініціативних людей, підтримані територіальними громадами, не повинні залишатися на папері лише тому, що новий закон відчуджує громадянське суспільство від участі в місцевому самоврядуванні. Ми пропонуємо об’єднати зусилля політиків та громад для захисту і розвитку демократії в Україні. І ми ведемо постійний пошук чесних кандидатів у місцеві ради. Цей процес є безперервним.

— Як ви знаходите цих чесних кандидатів?

На жаль, українське суспільство вже починає звикати, що кандидати у депутати – це корумповані чиновники, олігархи чи продажні політики. Ми зламаємо цій стереотип, надавши можливість усім бажаючим громадянам з ліберальними поглядами відстоювати власну думку, працювати для своїх територіальних громад та наводити порядок у своєму місті.

Партія Народний порядок – єдина в Україні партія, яка відкрито запрошує до співпраці активних, грамотних громадян і чесних політичних лідерів у всіх регіонах на конкурсній основі. Безперечно, кожен претендент проходить ретельну перевірку. І ми оцінюємо справи, а не голі слова.

Якщо ви хочете стати депутатом, очолити партійну організацію в рідному районі або місті — звертайтеся до нас. Наш телефон: 066 888 4 777.

Партія у стадії зростання, є попит на амбітних і чесних людей. До речі, ми заохочуємо перехід журналістів у політику.

— Чому ПНП вирішила на місцевих виборах висувати журналістів?

Наша партія завжди відстоюватиме свободу слова, боротиметься проти встановлення цензури в Україні, не дозволятиме перешкоджати професійній діяльності журналістів і порушувати професійні стандарти.

Майже всі українські політичні партії декларують необхідність захисту свободи слова і незалежної журналістики в Україні, але реально нічого не роблять для цього. Ми випереджаємо їх на крок – даємо можливість журналістам cтати депутатами для відстоювання свободи та демократії. Адже журналісти, як правило, грамотні та креативні люди. Вони здатні знаходити оригінальні способи вирішення будь-яких суспільно-політичних питань.

– Що робитимуть кандидати ПНП у разі обрання до місцевих органів влади?

Наша команда працюватиме на покращення умов життя громади. Припинимо свавілля чиновників та розкрадання майна територіальних громад. Будемо консолідувати демократичну більшість навколо ідеї наведення порядку у рідному районі, місті та у країні в цілому.

Партія бере на себе зобов'язання перед виборцями: забезпечити гідну оплату праці працівників медицини, освіти, культури і інших сфер, що потребують постійних дотацій і надбавок з місцевих бюджетів; забезпечити соціальний захист пенсіонерам, ветеранам, багатодітним і малозабезпеченим сім'ям; зупинити зростання тарифів на житлово-комунальні послуги і цін на продукти та ліки; забезпечити необхідні пільги тим, хто їх потребує. Це – наказ виборців, який є законом для нашої партії та наших депутатів!

 

Спілкувалася Марина Різенко, Народна правда

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-08-2010 14:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • ToSha Kogut

    Де?Де?ДЕ???? Де саме ВИПАДКОВО можна знайти сайт цієї партії, підкажіть, будь ласка...

    Я тільки отаке знайшла

    liberalparty.com.ua

    але тут тільки відеоролики, навіть з програмою партії не можна ознайомитися

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100