19.04.2024 21:12 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Журналіста Василя Клімент'єва вбили менти-перевертні

napad na presu1До зникнення Харківського журналіста Василя Клімент'єва причетні «перевертні» в погонах.

Про це заявив депутат Геннадій Москаль.

«Насправді цей злочин було скоєно у міліцейському середовищі, і скоєний у боротьбі за владу, а саме — за посаду керівника Харківського обласного управлінні внутрішніх справ», — заявив депутат.

За словами Москаля, зараз  харківською міліцією керує Мартинов, якого хочуть змінити на Денисюка, і в цього призначення призначення було багато супротивників.

«Що у такому випадку роблять? Шукають компромат на претендента, та використовують ЗМІ. І група співробітників міліції, і бувших, і діючих, які повинні бути відомі всій Харківській міліції, попросили Клімент'єва, щоб він зробив фото дачі Денисюка і почав серію публікацій негативного характеру про нього», — розповів Москаль.

«Вони показали журналісту, де знаходиться ця дача, але перед нею озеро і здалеку сфотографувати її складно. Журналіст сказав, що ввечері візьме човна, і сфотографує її зблизька. Після того знайшли пустий човен, в човні — його мобільний, а самого журналіста не знайдено до сьогоднішнього дня», — додав депутат.

Москаль вважає, що цю справу Генеральна прокуратура повинна витребувати з МВС, інакше це буде черговий скандал і справа «Гонгадзе-2».

На питання, чи зниклий журналіст ще живий, Москаль сказав: «Дай бог, щоб я помилився, але ті обставини, що сьогодні є, і наявна в мене інформація говорять про те, що його, на жаль, в живих вже нема».

 

Читайте також:

У Харкові розшукують головного редактора газети «Новий стиль» Василя Кліментьєва

Міліція приховує вбивство журналіста Василя Кліментьєва

У Харкові зник Василь Климентьєв — редактор газети, яка викривала свавілля чиновників

Пропавшего редактора харьковской газеты Василия Клементьева ищут на дне водохранилища

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-08-2010 15:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100