25.04.2024 13:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Виступ Ірини Фаріон під час акції протесту в Києві. Відео

farion1«Перше, що треба зробити, – повернути в Україну українську ідеологію, лише вона має стати провідною в українській політиці (Ю. Іллєнко)

1. Теза перша: безвладність України. Україна втратила владу. На чолі держави – колоніяльна адміністрація, керована з Москви. Тому їхнє гасло „Україна для людей“, бо „Україна для українців“ для Кремля звучить як вирок царсько-більшовицько-путінській імперії», – каже великий Юрій Іллєнко. Їхнє гасло з серії такого самого абсурду, що і сентенції взуття для ніг, рукавички для рук, буди для псів... Ця колоніяльна адміністрація – нащадки колонізаторів України, оформлені у безликі партії чужинців: регіонали, комуністи та класичні перевертні-тушки як вершина морального виродження -дегенерати. Лише наше нещадне ставлення до них може змінити ситуацію в країні. Ми аж ніяк не трактуємо їх як опозицію. Це вороги української нації, української держави, ненависники українського Духу. Тому саме зі знищення цього Духу вони розпочали свою дорогу новітнього поневолення України: лакейські суди проти Бандери і Шухевича, гуманітарна катастрофа у системі освіти, повна ліквідація залишків українського інформпростору. Власне з цього випливає друга теза.

2. Теза друга: абсолютна хибність первинности соціяльного чинника у побудові держави. Там, де нема морально-духовної незалежности – соціяльно-економічна незалежність неможлива і нереальна. «Влада ніяк не може або не хоче зрозуміти фундаментальної аксіоми історії: економіка – похідне, фінанси – похідне, політика – похідне. Фундамент нації – її національна культура в динаміці» (Ю. Іллєнко).

При владі класичний кримінальний чужонаціональний бізнес, що не володіє найелементарнішими поняттями української культури, а понад те ідеалами свободи та незалежности. Їхня святість – це територія-зона, у що вони і перетворюють Україну. Їхнє призначення – служити московському хазяїнові, що їх і виплекав за 350 років убивства української сутности і розширювати територію для московської антикультури. Нещодавно вони запаскудили країну убогою рекламою, що вони будуть нову країну. Кожному притомному відомо, що у старі міхи не наливають нового вина. Отож – руйнують, а не будуть, натомість будують зону і колонію, бо це для них звичний спосіб існування. Наша велика мова мстить їм, викриваючи через лексику їхню недолугість. До прикладу, у назві їхньої маріонеткової коаліції «Реформи і стабільність» поєднано несумісні поняття, на зразок живого трупа чи мертвої води, позаяк реформа з лат. reformare «перетворювати», а стабільність з лат. stabilis «сталий, постійний» – отож, як назвали, так і керують: назад у СРСР, де постійно тупцювали на місці, затоптуючи брудними чоботами власний народ через Голодомор, репресії та терор як єдину форму керівництва державою.

3. Теза третя: найпотужніша влада – це влада минулого над майбутнім, влада ідеального над матеріяльним. Їхня війна з українською націоналістичною історією через постаті Бандери – Шухевича підтвердження цього. Малі ніколи не розуміли великих, слабкі – сильних, малодушні – одержимих, перевертні і зрадники – героїв. Звідси їхня агресія, хамство і безсилля позірної сили. Звідси неминучий час їхнього повного краху, позаяк будь-яке явище органічного і суспільного життя на стадії дегенерації, себто розкладу, виділяє найбільше фізичного і морального бруду. Звідси їхнє непоборне бажання жити псевдоцінностями радянського плебея.

Що робити? На це дуже складне запитання маю дуже просту відповідь – БУТИ:

— усвідомити, що, не з'ясувавши правдивих причин явища і радикально не викоренивши їх, – змінити ситуацію неможливо;

— пам'ятати – магічна сила будь-якої влади у сліпому послухові люду (за Шевченком, це «Маліють люди, висяться царі») або за Ю. Іллєнком, «Ярмо є ідеальною метафорою для держави, якщо її громадяни воли»;

— знати, що будь-які політичні причини лежать винятково у площині суспільної свідомости (а не грошей чи політтехнологій, що є лиш наслідками) – себто у способові думання більшості нації: раби обирають рабів, совки плодяться совками, бандити породжують бандитів; тільки вільні і великі обирають вільних і великих;

— не допускати «тушкування» у собі: страху, безнадії, безсилля розпачу. «Духа не угашайте!» і «Діла без віри мертві суть», – каже Біблія. Нехай вони вироджуються і ходять мертвими тушками по цій землі – але ніколи не МИ та наші діти.

— обрати дорогу радикального націоналізму з його націєцентричними пріоритетами – титульна нація з її гуманітарним оберегом: мовою, історією, релігією – і соціяльно-економічний добробут стане закономірним явищем.

— ми все здолаємо своєю любов'ю і ненавистю: «Любов хай буде нелицемірна: ненавидьте зло та туліться до доброго», – апостол Павло".

 

Читайте також:

Культ личности Януковича. Видео

В українських школах поставлять стенди Януковича

Як під Києвом усю ніч готувалися до приїзду Януковича. Фото

Столиця Януковича

Андрухович розповів Європі про поліцейську диктатуру Януковича

Подельники диктатора Януковича признали, что без выборов захватили власть в Киеве

Блоггер и президент

Міліція незаконно затримала тягнибоківців, які протестували проти Кирила. Відео

Адміністрація президента України Януковича повернулася до практики КДБ. Документ

Кровосися против жруналистов

Диктатура Януковича: в Криму на місяць незаконно заборонили проведення мирних зборів

Янукович запитав, де факти тиску на пресу? – йому їх надали

The Guardian. Зникнення журналіста Климентьєва: Україна повертається до темної ери Гонгадзе?

Брехня Януковича: замість канікул платники єдиного податку доплатять майже 1000 гривень

Янукович як і Тимошенко набрехав про контрактну армію

Колесніков повідомив, що Янукович надурив лохторат про «податкові канікули»

Янукович хочет грабить украинцев новыми налогами на недвижимость и на депозиты

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-09-2010 1:00 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Алекс

    Не почув головного. Нація пільговиків не має право на існування. Поки не будуть стимулювати тих, що бажають та можуть працювати та мають здорові ініціативи, а будуть розводити пільгову комунію — не буде Державі народної підтримки!!!

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100