28.03.2024 20:01 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Як під Києвом усю ніч готувалися до приїзду Януковича. Фото

Президент Віктор Янукович у четвер, 9 вересня 2010 року, здійснював робочу поїздку до міста Буча Київської області.

Як повідомляла прес-служба глави держави, о 10:00 він візьме участь у церемонії відкриття погруддя Т.Г. Шевченка, а о 10:30 під головуванням президента відбудеться виїзне засідання Ради регіонів.

При цьому до приїзду президента, як спостерігав кореспондент «Української правди», готувалися навіть пізно вночі з середи на четвер.

Так, о пів на другу ночі на новій площі в Бучі працювали близько 30 осіб: фарбували бордюри, укочували траву (за словами робітника, один квадратний метр такого газону коштує 40 гривень), клали плитку, упорядковували газони.

Bucha1

Bucha2 

О пів на другу ночі на площі з'явився мер Бучі Анатолій Федорук — у теплому жилеті поверх ділового костюма. Ще через декілька хвилин журналіст побачив начальника архітектурного відділу Бучі.

За їхніми словами, ідея про створення площі з'явилася ще декілька років тому (за словами Федорука — роки два назад). Але будують її ударними темпами останні 3,5 тижні. 

Федорук на розпити відповідав, що все будівництво в Бучі було заплановано заздалегідь, а не з нагоди приїзду президента.

Місцеві мешканці відзначають, що за останній місяць роботи велися мінімум на 4-х об'єктах одночасно — проводилося облицювання будівлі міськради, навпроти нього, у дворі лікарні, побудували фонтан, будувалися автобусна розв'язка біля залізничного вокзалу й безпосередньо площа з погруддям Тараса Шевченка.

Площу побудували на території Бучацького інтернату (пару років тому Янукович уже приїжджав туди на 1 вересня) — посунули паркан.

Крім того, за останній тиждень уздовж траси в Бучі з'явився мінімум 5 пар біг-бордів із привітальними плакатами на честь Ради регіонів (по стенду з кожного боку дороги). Такі ж розміщені в Бучі.

 Bucha3

Bucha4

А в четвер вранці на станції залізничного вокзалу у Бучі зібралося багато людей, у групі учнів сказали, що вони з ірпенського коледжу і їм сказали приїхати в Бучу.

 

Українська правда

 

Читайте також:

В українських школах поставлять стенди Януковича

Культ личности Януковича. Видео

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-09-2010 9:12 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100